Journalist Martijn Krabbendam van Voetbal International (VI) heeft van de selectie van voetbalclub Feyenoord een brief ontvangen waarin staat dat de spelers niet meer met hem willen praten.

Dat meldt Krabbendam in het programma FC Afkicken.

De journalist heeft eerder al een aantal brieven van Feyenoord gekregen. "Daarin stond dat ze niet tevreden met mij waren. Gelukkig was Voetbal International het daar absoluut niet mee eens", vertelt Krabbendam.

"Tijdens het trainingskamp in Oostenrijk heb ik vervolgens nog een brief gekregen waarin stond dat de selectie niet meer met mij wilde praten."

Krabbendam denkt te weten waarom de spelers niet meer met hem in contact willen komen. "Ik ben een paar keer slordig geweest met interviews. Zo heb ik een enkele keer verzuimd aanpassingen te doen, de andere keer ben ik vergeten het interview te laten nalezen door de betreffende speler. En ja, dat moet altijd gebeuren."

Toch blijft de Voetbal International-redacteur doorgaan met zijn werk. "Ik vind het jammer dat het zo moet, maar ik kom sowieso wel aan mijn verhalen. Dat ik de spelers niet meer spreek, dat vind ik niet erg. Wellicht hebben de spelers ook een beetje onder druk de brief moeten ondertekenen", besluit hij.

Bekijk het gesprek met Martijn Krabbendam (bron: FC Afkicken)