Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Zangeres Cilla Black (72) overleden

De Britse zangeres en oud-presentatrice Cilla Black is onverwachts overleden in haar huis in Spanje. Ze is 72 jaar geworden. Hoewel er nog op de resultaten van de autopsie wordt gewacht, gaan de autoriteiten uit van een natuurlijke dood.

Lees het hele artikel

Eerste trailer Zoolander 2 uitgelekt

De eerste trailer van Zoolander 2 is uitgelekt. De video werd vrijdag alweer snel teruggetrokken, maar werd voor die tijd al overgenomen door meerdere kanalen. 

In de korte video is te zien dat personage Derek Zoolander (Ben Stiller) nadenkt over de titel van het vervolg op Zoolander.

Lees het hele artikel

Dr Dre komt na vijftien jaar met nieuw album

Rapper Dr Dre heeft een nieuw album aangekondigd. Compton: A Soundtrack komt op 7 augustus uit op iTunes en Apple Music. Het is het eerste album van de artiest in vijftien jaar. 

Het album is geïnspireerd op de aankomende film Straight outta Compton. Dr Dre is een van de producers van de film, die gaat over de band N.W.A. Dre werkte voor het album samen met collega's als Kendrick Lamar, Snoop Dogg en Eminem.

Lees het hele artikel

Ian McShane krijgt rol in Game of Thrones

Ian McShane is toegevoegd aan de cast van Game of Thrones. De Britse acteur is volgens Entertainment Weekly te zien in het zesde seizoen van de populaire fantasyserie van HBO.

De makers van Game of Thrones willen, zoals gebruikelijk, niks kwijt over de rol van McShane. Anonieme bronnen zeggen tegen de website dat de 72-jarige filmster relatief weinig in beeld zal zijn, maar toch zou het gaan om een belangrijk personage.

Lees het hele artikel

'Vrouw Bobby Brown naar ziekenhuis om vermoedelijke hartaanval'

De vrouw van Bobby Brown is zaterdagavond met spoed naar het ziekenhuis gebracht vanwege een vermoedelijke hartaanval. 

Volgens een bron kon ze zelf het ziekenhuis binnenlopen met een beetje hulp. Brown is bij haar in het ziekenhuis. Wat er precies aan de hand is, wordt nog uitgezocht.

Lees het hele artikel