Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Daphne Deckers klaagt over sociale media 

Dahpne Deckers vindt het niet fijn dat ze zo afhankelijk is geworden van sociale media.

Hoewel Deckers op zowel Facebook en Instagram zeer actief is, zegt ze dat dat met veel moeite gaat.

Lees het hele artikel

'Charlize Theron adopteert tweede kind' 

Charlize Theron heeft naar verluidt een tweede kind geadopteerd.

De actrice zou zes maanden hebben samengewerkt met het adoptiebureau om een kind te vinden. Dat is dus inmiddels gelukt. Het gaat om een Afro-Amerikaans meisje dat in de Verenigde Staten geboren is. Theron kreeg in juli de volledige voogdij over het kind, dat de naam August heeft gekregen.

Lees het hele artikel

Eminem was verslaafd aan medicijnen 

Eminem was acht jaar geleden zeer verslaafd aan medicijnen als vicodin en valium. Het ging er zo erg aan toe dat de rapper zelfs in 2007 werd opgenomen in het ziekenhuis.

"Ik had een overdosis medicijnen genomen. En ik woog 104 kilo. Ik was dus ook veel te dik. Doordat vicodin en valium ervoor zorgden dat mijn maag steeds leger werd, begon ik steeds meer te eten", vertelt Eminem.

Lees het hele artikel

Outkast-zanger Andre 3000 krijgt rol in tv-serie 

Andre Benjamin, beter bekend als Andre 3000, maakt zijn debuut als vast castlid in een tv-serie. De Outkast-zanger speelt een rol in het tweede seizoen van American Crime.

Benjamin (40) is in de serie architect Michael Lacroix, zijn vrouw wordt gespeeld door Regina King. Ook onder anderen Felicity Huffman en Timothy Hutton zijn te zien in de serie. 

Lees het hele artikel

Henk Krol pleit voor Grindr voor vijftigplussers

Henk Krol gebruikt naar eigen zeggen geen Grindr, de app die homoseksuelen in staat stelt met elkaar in contact te komen, maar pleit er wel voor dat er een soortgelijke app komt die enkel voor vijftigplussers is bestemd.

Krol merkt dat apps als Grindr en Tinder vooral op jongeren zijn gericht. "Ik ben ervan overtuigd dat ouderen, dus veel vijftigplussers, er behoefte aan hebben om een app te hebben waarmee ze met iemand in contact kunnen komen", vertelt de fractievoorzetter van 50Plus.

Lees het hele artikel

Douane Italië neemt geld Snoop Dogg in beslag

De douane in Italië heeft geld in beslag genomen dat de Amerikaanse rapper Snoop Dogg het land uit probeerde mee te nemen.

Hij had omgerekend ongeveer 385.000 euro op zak, terwijl alles boven de 10.000 euro bij de douane moet worden gemeld. Die heeft de helft van het geld in beslag genomen, meldt persbureau ANSA zaterdag.

Lees het hele artikel