De online serie TreurTeeVee krijgt mogelijk een vervolg op televisie. In de serie 3Lab, waarin nieuwe programma's worden uitgetest, wordt op 13 augustus de aflevering Seksualiteit uitgezonden. 

Als deze aflevering aanslaat, worden er mogelijk zes nieuwe afleveringen speciaal voor televisie ontwikkeld.

Dat hebben producenten Circus Treurdier, VPRO en Pupkin donderdag bekendgemaakt. Circus Treurdier, dat de sketch-serie bedacht, is een collectief dat bestaat uit jonge (muziektheater)makers afgestudeerd aan theateropleidingen in Amsterdam en Maastricht.

Bekende namen zijn Ellen Parren (die eerder in Jeuk! en Missie Aarde speelde), Jan Paul Buijs (Klokhuis) en Peter van Rooijen (Villa Achterwerk).

Twin Peaks

De makers omschrijven TreurTeeVee als een "een kruising tussen Theo en Thea en Twin Peaks". De sketches gaan allemaal over bewoners van een grote, moderne stad die met hun ziel onder hun arm rondlopen. De meeste personages die in de serie voorkomen, waren ook eerder te zien in theatervoorstellingen van Circus Treurdier.

De serie, die door middel van crowdfunding werd gefinancierd, trok online veel kijkers. De aflevering die op 13 augustus wordt uitgezonden heeft als thema Seksualiteit. De zes nieuwe afleveringen die wellicht in productie worden genomen, gaan over ziekte, kunst, verlegen zijn, criminaliteit, roem en dom zijn.