Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Modesucces nadelig voor acteercarrière Cara Delevingne

Cara Delevingne denkt dat haar modellenverleden averechts heeft gewerkt voor haar acteercarrière. "Als model krijg je altijd een bepaald soort rol aangeboden." Dat vertelt Delevingne in een interview met NU.nl.

De 22-jarige actrice was voorheen model voor onder andere Topshop, Chanel en Burberry, maar gaat nu voorlopig vol voor een acteercarrière. Zo is ze binnenkort te zien in de film Paper Towns.

Lees en bekijk het interview

'Ben Affleck heeft afspraakjes met oppas van kinderen' 

Ben Affleck zou sinds enige tijd afspraakjes hebben met de oppas van zijn kinderen. Volgens ingewijden zouden de twee erg met elkaar aan het flirten zijn.

Affleck en Christine Ouzounian zouden meerdere keren samen op pad zijn geweest. "En dan zijn ze steeds heel flirterig", aldus een ingewijde, die de kinderoppas goed kent.

Lees het hele artikel

Schippers-variant van Boer Zoekt Vrouw in de maak 

Het productiebedrijf Masmedia is op zoek naar vrijgezelle schippers die mee willen doen aan een variant van Boer Zoekt Vrouw.

Vrijgezelle binnenvaartschippers die op zoek zijn naar de liefde kunnen zich opgeven voor het programma.

Lees het hele artikel

Trijntje Oosterhuis annuleert concerten wegens keelontsteking 

Trijntje Oosterhuis heeft enkele optredens moeten afzeggen, omdat ze kampt met een keelontsteking.

De zwangere zangeres zou donderdag in het Krant Café van De Telegraaf optreden. Daarnaast zijn andere miniconcerten voor komende dagen afgezegd. Het is niet bekend of deze concerten nog worden ingehaald.

Lees het hele artikel

'Gisele Bündchen ondergaat borstcorrectie' 

Het voormalig topmodel Gisele Bündchen heeft naar verluidt onlangs een borstcorrectie ondergaan.

Bündchen werd onlangs in Parijs gezien, waar ze een boerka droeg om zichzelf onherkenbaar proberen te maken. Het model besloot een plastische chirurg in de Franse stad te bezoeken, om daar een borstcorrectie te ondergaan. Ook heeft ze wat aan haar ogen laten doen.

Lees het hele artikel

Bill Cosby binnenkort onder ede verhoord 

Het verhoor is in het kader van de zaak van de vrouw die claimt dat ze in 1974 als minderjarige door de komiek is misbruikt. Hij zou zich aan haar hebben vergrepen in het Playboy Mansion toen ze 15 jaar oud was.

Volgens haar advocate, Gloria Allred, moet het verhoor van de rechter voor 30 september plaatsvinden. Naar verwachting wordt deze week nog een datum geprikt. "We gaan erg doortastend optreden in onze ondervraging van meneer Cosby", belooft Allred, die het verhoor als advocate van de tegenpartij zal afnemen.

Lees het hele artikel

Andy en Melisa van der Meijde willen nogmaals jawoord geven 

Andy en Melisa van der Meijde zijn bijna een jaar getrouwd en zien dat als de ideale reden om nogmaals hun jawoord te geven. "We houden zoveel van elkaar dat we op Ibiza hebben bedacht over een poosje nogmaals te willen trouwen."

"Onze bruiloft vorig jaar was een geweldige happening. Al was het misschien wel over de top. Dat past eigenlijk niet bij ons", aldus Melisa (35) tegen Story.

Lees het hele artikel

Horrorklassieker Nosferatu wordt opnieuw gemaakt 

De horrorklassieker Nosferatu krijgt een remake. Regisseur Robert Eggers werkt aan een script, gebaseerd op de film uit 1922.

De film uit 1922 werd geregisseerd door F.W. Murnau en zal de basis vormen voor het nieuwe deel dat geproduceerd wordt door filmstudio Studio 8.

Lees het hele artikel