Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

'Sylvie Meis gaat trouwen met nieuwe vriend' 

Sylvie Meis en haar vriend Maurice 'Momo' Mobetie zouden gaan trouwen. Volgens bronnen is het slechts een kwestie van tijd voor de twee elkaar hun jawoord geven.

Lees het hele bericht

Realityster Barbie vraagt om privacy 

Samantha 'Barbie' de Jong is klaar met opdringerige fans en paparazzi en vraagt daarom om privacy. De realityster heeft een eigen sticker laten maken met daarop de tekst "Respecteer alstublieft onze privacy. Geen foto's aan de deur of op het pleintje."

Lees het hele bericht

Joop van den Ende vond Linda, Roos en Jessica 'gevaarlijk'

Televisieproducent Joop van den Ende vond het niet wenselijk dat actrices Babette van Veen, Katja Schuurman en Guusje Nederhorst naast de opnames voor Goede Tijden, Slechte Tijden een zangcarrière ambieerden. "Maar we namen ons werk op de set heel serieus, waren altijd op tijd, kenden onze teksten en lieten geen steken vallen. Ze konden ons nergens op betrappen", aldus Van Veen.

Lees het hele bericht

Loretta Schrijver heeft nooit ambitie gehad

Loretta Schrijver heeft ondanks haar carrière als nieuwslezeres, presentatrice en talkshowhost nooit enige ambitie gevoeld. "Het leven komt toch zoals het komt, je kunt niets vóór zijn. Alles wat je plant, wordt toch anders. Het leven is één grote samenloop van omstandigheden, één groot toeval."

Lees het hele bericht

Gitarist DJ Ashba verlaat Guns N' Roses

Gitarist DJ Ashba heeft Guns N' Roses verlaten. Hij zegt meer tijd te willen voor zijn gezin en zijn andere groep Sixx A.M. "Zes jaar geleden kreeg ik een telefoontje dat mijn leven voor altijd zou veranderen", schrijft Ashba in zijn brief.

Lees het hele bericht