Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Bobbi Kristina Brown (22) overleden

De 22-jarige Bobbi Kristina Brown is zondag overleden. "Ze heeft eindelijk vrede in de armen van God", heeft de familie Houston laten weten in een verklaring. De dochter van Bobby Brown en Whitney Houston raakte eind januari in coma nadat ze bewusteloos werd aangetroffen in de badkuip van haar huis in Atlanta. Vorige maand werd ze overgebracht naar de hospice.

Lees het hele bericht

Dennis Weening geeft serveerster duizend euro fooi

Dennis Weening heeft een serveerster in Amsterdam maar liefst duizend euro fooi gegeven. Op een video is te zien hoe de presentator besluit het geld, dat hij heeft gewonnen met pokeren, aan een ober te geven. Het is vooralsnog niet bekend of de video ter promotie van een programma dient.

Lees het hele bericht

Cara Delevingne laat muziekcarrière voorlopig achterwege 

Cara Delevingne droomt van een film- en muziekcarrière, maar momenteel heeft het 22-jarige model het even te druk om dat laatste te realiseren. "Ik zal altijd muziek blijven maken, want muziek is mijn leven. Maar ik heb geen plannen om er echt mee door te gaan."

Lees het hele bericht

Arie Boomsma reageert op kritiek nieuw tv-programma over islam 

Arie Boomsma verzekert dat zijn nieuwe tv-programma over tot islam bekeerde jongeren niet over het geloof zelf zal gaan. "De ophef over mijn nieuwe programma; in wezen is het geen serie over de islam, maar over ouders en kinderen die elkaar niet meer begrijpen", schrijft hij.

Lees het hele bericht

Dertig drankrijders betrapt na Zwarte Cross 

De politie heeft maandag dertig drankrijders betrapt onder de vertrekkende bezoekers van het festival Zwarte Cross. In totaal zijn 5.514 bestuurders gecontroleerd. Eén bestuurder was volgens de politie nog zo dronken dat hij meteen zijn rijbewijs moest inleveren.

Lees het hele bericht