Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Daphne Deckers deelt trouwfoto's Michaëlla Krajicek 

Michaëlla Krajicek is zaterdag getrouwd met tennisser Martin Emmrich. Daphne Deckers heeft diverse foto's van haar schoonzus en de familie op Instagram gezet.

De tennisster leerde de Duitse dubbelspecialist in 2013 kennen tijdens het tennistoernooi Topshelf Open. Een jaar later vroeg Emmrich zijn vriendin op het centre court in Rosmalen ten huwelijk. De twee trouwden in Praag.

Lees het artikel

Snoop Dogg opgepakt in Zweden 

Rapper Snoop Dogg is weer in aanraking gekomen met de politie. De rapper is gearresteerd in Zweden, waar hij zaterdagavond een optreden gaf. 

Dat meldt de Zweedse krant Expressen. 

Tijdens een politiecontrole langs de weg werd de wagen van de Amerikaan eruit gepikt.

Lees het artikel

Festivalterrein Zwarte Cross is weer opgeruimd

Na een stormachtige zaterdag ligt het festivalterrein van de Zwarte Cross er weer netjes bij. Dat meldt de organisatie op de website van het driedaagse festival. 

Medewerkers hebben hard gewerkt om alle rommel na de storm op te ruimen.

De negentiende editie van het festival had zaterdag te kampen met de felle julistorm die over het land trok. Het programma op het hoofdpodium moest 's middags worden stilgelegd en daarna werd besloten het avondprogramma gratis toegankelijk te maken.

Kate Middleton brengt eerste officiële bezoek sinds bevalling  

Kate Middleton heeft zondagmiddag haar eerste officiële bezoek afgelegd sinds de geboorte van dochter Charlotte, ruim drie maanden geleden. Dat meldt de Britse krant Daily Mail. 

Ze woonde met haar man prins William een zeilwestrijd bij, die wegens het slechte weer werd afgelast. 

Middleton en haar man hadden hun kleding op elkaar afgestemd voor het bezoek. Beiden droegen een fleecetrui met op de achterkant hun koninklijke titles afgedrukt. 

Lees het artikel

Khloé Kardashian ontkent coke-gebruik op feest zusje 

Khloé Kardashian is zaterdagavond op Twitter flink tekeer gegaan. Ze reageerde boos op geruchten dat er op het afstudeerfeestje van haar halfzusje Kylie Jenner (17) cocaïne was gebruikt.

Het begon met een filmpje op Snapchat van afgelopen donderdag. Daarin was Jenner te zien terwijl ze danste. Op de achtergrond zat een man die zijn vinger in zijn mond stak. Het leek erop dat hij coke over zijn tandvlees wreef.

Lees het artikel