Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Tal van festivals afgelast of aangepast vanwege zomerstorm

Diverse festivals gaan niet door vanwege de zomerstorm. Na de Zomercarnaval in Rotterdam, hebben ook de organisaties van Live on Stage en Welcome to the Future de festiviteiten afgeslast.

Over het hele land raast een storm en langs de kust geldt code rood voor zware windstoten. Niet alle festivals zijn afgelast, veel organisaties houden vinger aan de pols.

Lees het artikel

Ferry Doedens bedankt fans voor steun 

Ferry Doedens is blij met alle steun die hij van zijn fans krijgt. De ontslagen GTST-acteur bedankt zijn fans via Instagram. Vorige week maakte hij bekend te kampen met een drugsprobleem.

"Je moet eerst de bodem raken voordat je de hemel mag aanraken. Ik werk keihard aan mezelf op dit moment. En wil jullie allemaal bedanken voor jullie support!", schrijft Doedens bij een foto met de tekst 'work hard, dream big'. "Doet me heel goed! Bedankt."

Lees het artikel

Jack Wouterse voelt zich 'fantastisch' na maagverkleining 

Jack Wouterse onderging onlangs een maagverkleining. Aan De Telegraaf vertelt de acteur dat hij zich 'fantastisch' voelt. "Ik voel me top. De kilo's vliegen eraf."

In zo'n zes weken tijd is Wouterse (58) al vijftien kilo kwijt. "Ik merk dat ik meer energie heb."

De acteur merkt ook dat hij voor het eerst in zijn leven geen honger heeft. "Ik ben twintig jaar lang eetverslaafd geweest. Ik at obsessief, zonder ervan te genieten. Ik propte moeiteloos een hele kip naar binnen en daarna nog drie frikadellen."

Lees het artikel

André van Duin vreesde recensies voor serieuze rol 

André van Duin was dit jaar voor het eerst in een serieuze rol te zien in het theaterstuk The Sunshine Boys. De komiek vreesde voor de recensies, na jarenlang de lolbroek te hebben uitgehangen. 

"Die waren ineens wel belangrijk, ja", zegt Van Duin zaterdag in een interview met de Volkskrant.

"Ik heb er voor de shows met de revue nooit zoveel last van gehad, de mensen kwamen toch wel. Maar voor toneel is dat anders. Het liep pas vol nadat de kranten waren verschenen."

Lees het artikel

Billy Bob Thornton pakt hoofdrol in serie The Trial 

Billy Bob Thornton gaat de hoofdrol spelen in de serie The Trial. David E. Kelley produceert de serie voor Amazon.

Dat schrijft het Amerikaanse filmvakblad Variety.

Thornton speelt Billy McBride, een ooit gerespecteerde advocaat die is verdreven uit het kantoor dat hij mede oprichtte. Hij brengt zijn dagen door met alcohol en krijgt af en toen nog wat zaken via van zijn ex-vrouw.

Lees het artikel