Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

'Wesley Sneijder woedend op Turkse pers'

Wesley Sneijder heeft er genoeg van dat de Turkse pers hem zo nauwlettend in de gaten houdt. Dat laat de 31-jarige middenvelder van voetbalclub Galatasaray weten in een video die online is verschenen.

De video is gemaakt tijdens een training van het team. Sneijder is niet duidelijk te zien, maar wel te horen. "Houd op met over mij praten! Houd er gewoon mee op! Over mijn gewicht, over mijn contract!", aldus Sneijder.

Lees het hele artikel

Ed Sheeran poepte eens in broek op podium 

Ed Sheeran heeft een keer op het podium in zijn broek gepoept. Dat onthulde de zanger in een interview met het Australische radiostation Nova FM.

Op de vraag of hij wel eens stiekem scheten laat tijdens optredens, antwoordt Sheeran: "Voortdurend. Eén keer heb ik een scheet verkeerd beoordeeld, dat bleek poep te zijn. Toen heb ik de rest van het concert heel stil gestaan."

Lees het hele artikel

'Ridley Scott regisseert Leonardo DiCaprio in The Cartel' 

Het in juni uitgebrachte boek The Cartel wordt mogelijk verfilmd door Ridley Scott, die Leonardo DiCaprio als meest gewenste hoofdrolspeler ziet.

Het boek van schrijver Don Winslow gaat over de oorlog tussen een agent en een drugsdealer. The Cartel is het vervolg op de in 2006 uitgebrachte roman The Power of the Dog. Beide boeken kregen veel positieve kritieken.

Lees het hele artikel

'Huwelijk Kate Moss voorbij' 

Het huwelijk van Kate Moss en Jamie Hince is voorbij. Volgens The Sun heeft het stel aan vrienden verteld dat hun relatie niet meer gered kan worden.

Het zou al twee jaar slecht gaan tussen de twee, die sinds 2007 samen zijn en in 2011 trouwden.

Lees het hele artikel

'Nog twintig onuitgebrachte nummers Michael Jackson' 

Een voormalig geluidstechnicus van Michael Jackson heeft aangekondigd twintig onuitgebrachte nummers van de zanger in zijn bezit te hebben.

De technicus laat weten dat hij het "absoluut" geen probleem vindt als platenmaatschappij Sony Music de nummers wil uitbrengen. "Ik heb het recht niet om de nummers een titel te geven en te laten horen aan verschillende mensen, daar gaat Sony over", aldus Michael Durham Prince.

Lees het hele artikel

'Katy Perry en John Mayer weer uit elkaar'

Katy Perry en John Mayer zijn opnieuw uit elkaar. Na een recente hereniging zouden de twee besloten hebben toch niet meer samen door te gaan als koppel.

De reden waarom de 30-jarige zangeres en haar zeven jaar oudere vriend uit elkaar zijn, is niet bekend. Een ingewijde vertelt dat de twee regelmatig besluiten hun relatie te verbreken, om vervolgens toch weer samen verder te gaan.

Lees het hele artikel

American Psycho wordt een musical op Broadway 

American Psycho is zo herschreven dat fans binnenkort naar een musicalversie kunnen gaan kijken op Broadway. De muziek en het script zijn al af.

De film uit 2000 en het gelijknamige boek uit 1991 vormden de inspiratie voor de muzikale versie, die in 2013 al te zien was in Londen. Het script en de muziek die daar zijn gebruikt, zullen grotendeels ook in de Verenigde Staten te horen en te zien zijn.

Lees het hele artikel

Lange Frans geeft ex-vrouw week vakantie cadeau 

Lange Frans geeft niet op om zijn ex-vrouw terug te winnen. Nadat Danielle van Aalderen zei dat de rapper het vertrouwen niet moet terugwinnen met woorden maar met daden, besloot de muzikant zijn ex-partner een week vakantie cadeau te geven.

"Hij zal wel denken, geen woorden maar daden. Nu komt hij terug van een kleine buitenlandtour met als verrassing een weekje vakantie naar Ibiza!", schrijft Van Aalderen.

Lees het hele artikel