Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Ruim kwart kaarten Lowlands nog beschikbaar 

Muziekfestival Lowlands is ruim vijf maanden na de start van de kaartverkoop nog niet uitverkocht: er is nog zo'n 28 procent van de kaarten beschikbaar.

Een jaar eerder waren er al in de maand mei geen kaarten meer beschikbaar, terwijl het evenement in de jaren daarvoor in een paar uur tijd was uitverkocht.

Lees het hele artikel

Harry Styles bedankt fans op 5-jarig jubileum One Direction 

One Direction bestaat vijf jaar en vanwege die gelegenheid bedanken zangers Harry Styles en Louis Tomlinson de fans van de boyband via sociale media.

"Het is onmogelijk om iemand genoeg te bedanken voor alle steun die wij de afgelopen jaren hebben gehad", schrijft de 21-jarige Styles.

Lees het hele artikel

Fans stemmen over lot Tara Reid in vierde deel Sharknado

Er komt een vierde deel van de filmserie Sharknado. Dat kondigden de makers woensdagavond na afloop van de première van het derde deel aan op Twitter.

En de fans mogen via sociale media beslissen of April, het personage gespeeld door Tara Reid, de nieuwste film gaat overleven.

Lees het hele artikel

Lucille Werner wilde niet met uitgeklede Lingo-versie terugkeren

Lucille Werner zou met een zomereditie van Lingo terugkeren op de buis, maar in plaats daarvan haalt ze de Engelse quiz Pointless naar Nederland. 

''Ik kreeg de kans een zomereditie van Lingo te maken. Maar is dat wat we willen met Lingo? Er hebben zoveel mensen zoveel plezier aan beleefd. Terugkeren met een uitgeklede versie voelde voor mij niet goed. Mijn lerares Engels wees me erop dat Pointless erg populair is in Engeland."

Lees het hele artikel

Gone Girl-auteur overweegt vervolgfilm en -boek

De auteur van Gone Girl ziet het wel zitten om in de toekomst een vervolg te schrijven op haar boek. Ook een tweede film zou ze overwegen.

"We moeten dan wel echt een hele tijdsprong maken." Flynn noemt als optie door te spoelen naar de tienerjaren van het in deel één nog ongeboren kind van het gezin.

Lees het hele artikel

James Franco schrijft boek over Lana Del Rey 

James Franco heeft een boek geschreven over zangeres Lana Del Rey. In Flip Side: Real and Imaginary Conversations with Lana Del Rey schrijft de acteur over zijn verstandhouding met de zangeres.

"Als ik naar haar kijk, als ik naar haar luister, word ik herinnerd aan mijn liefde voor Los Angeles", aldus Franco tegen NME.

Lees het hele artikel

Lange Frans vangt bot met nummer voor ex 

Lange Frans droeg recentelijk het nummer Zij gelooft in mij op aan zijn ex-vrouw Danielle van Aalderen, met de boodschap haar terug te willen. Maar zij laat weten dat het niet genoeg is om de opgelopen schade te herstellen.

"Ik krijg vele vragen waarom ik Lange Frans na zijn prachtige lied niet terug neem. Nou ben ik natuurlijk helemaal niet verplicht te reageren, maar... "

Lees het hele artikel

Doutzen Kroes voor het eerst samen met zoon in campagne 

De Amerikaanse juweliersketen Tiffany & Co heeft voor haar nieuwe campagne het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes en haar zoon Phyllon gestrikt.

Voor de herfst van dit jaar heeft het merk drie juwelencollecties in petto. Volgens het bedrijf ligt de nadruk van de modeaccessoires op "de liefdevolle band tussen vrienden en geliefden".

Lees het hele artikel