Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Sabia Engizek en Rafael van der Vaart verwachten kind en zijn niet uit elkaar 

Sabia Engizek en Rafael van der Vaart verwachten een kindje en zijn niet uit elkaar. Engizek maakt persoonlijk een einde aan alle geruchten.

Dat zegt de 37-jarige in gesprek met Privé. Het nummer met het interview is woensdag verschenen. Eerder meldde onder andere weekblad Story dat de voetballer en zijn vriendin een kind verwachten en nu bevestigt Engizek het nieuws.

Lees het hele artikel

'Sylvie Meis gaat samenwonen met vriend' 

Sylvie Meis en haar vriend Maurice 'Momo' Mobetie hebben naar verluidt een chique appartement op het Spaanse eiland Ibiza gekocht.

Door de transfer van ex-man Rafael van der Vaart naar Real Betis in het Spaanse Sevilla voelt de presentatrice zich niet meer genoodzaakt in Hamburg te blijven.

Lees het hele artikel

'Bridget Maasland geweigerd door nieuwe liefde' 

Allard van Santbrink, de vermeende nieuwe liefde van Bridget Maasland, laat weten dat hij geen toekomst voor zich ziet met de presentatrice.

Een week eerder vertelde Maasland vol trots een nieuwe man gevonden te hebben, maar dat ligt volgens Van Santbrink toch anders. "Ik wil Bridget geen pijn doen, maar ik wil wel eerlijk zijn. Ik denk dat zij meer voor mij voelt dan ik voor haar", aldus Van Santbrink.

Lees het hele artikel

Paul Rudd en Michael Douglas voelden zich kinderen op set Ant-Man 

Paul Rudd en Michael Douglas hebben zich voor de film Ant-Man weer even kunnen gedragen als kinderen. Door het toepassen van special effects zagen de tegenspelers elkaar echter amper, dat vormde een uitdaging.

Ant-Man is de filmadaptatie van het gelijknamige stripverhal uit huize Marvel. Hoofdpersonage Scott Lang kan met behulp van speciale technologie krimpen tot het formaat van een mier en wil daarmee de wereld redden.

Lees en zie het interview

Taylor Swift lanceert modelijn in China 

Taylor Swift lanceert een kledinglijn in China. De kleding zal nergens anders te koop zijn. Met de lijn wil Swift de strijd aangaan tegen de gigantische hoeveelheid namaak-merchandise van de zangeres.  

Swift is razend populair in China en daarmee is de verkoop van namaakproducten rond haar persona ook gestegen. Zo worden neppafrums met haar naam verkocht, maar ook zogenaamde gitaren die van de Amerikaanse zangeres zouden zijn geweest. 

Lees het hele artikel

Verjaardag prins George opgeluisterd met speciale munt

Prins George is woensdag twee jaar oud geworden. De Britse prins kreeg voor zijn verjaardag onder meer een speciale munt, ter waarde van 5 pond.

Van de munt zullen in totaal 7.500 exemplaren geslagen worden. De speciale valuta verschijnt in eenheden van 5 pond, omgerekend 7,14 euro.

Lees het hele artikel

Eerste volledige trailer Bondfilm Spectre verschenen

De eerste volledige trailer van de nieuwe Bondfilm Spectre is verschenen.

In tegenstelling tot eerdere beelden biedt deze trailer meer dan drie minuten beeldmateriaal. In de trailer is te zien hoe Daniel Craig als James Bond de Italiaanse actrice Monica Bellucci verleidt. Ook komt slechterik Christoph Waltz in de trailer voor.

Lees het hele artikel

Hans Klok zou aan de dood willen ontsnappen 

Hans Klok zou het niet erg vinden als hij 'door de dood vergeten wordt'. De illusionist geeft toe dat hij een mythe zou willen worden, uit angst voor de dood.

"Ik zie het aan heel veel mensen die een beetje op leeftijd zijn. Dat creëren van een mythe uit angst voor de dood heb ik ook wel een beetje", aldus de 46-jarige artiest.

Lees het hele artikel

Leonardo DiCaprio spreekt 'amper' in The Revenant

De western The Revenant met Tom Hardy en Leonardo DiCaprio belooft volgens de onlangs uitgekomen trailer een duistere film te worden. DiCaprio bevestigt dat en geeft toe dat hij amper in de film zal spreken.

De film van Birdman-regisseur Alejandro G. Iñárritu komt voor de acteur als een geschenk. "Eindelijk kan ik weer een totaal andere film doen", vertelt DiCaprio. "Ik speelde in het verleden vooral extraverte personages, maar nu is het tijd voor een stil persoon. Mijn personage zegt echt heel weinig."

Lees het hele artikel

Waylon betaalt rekening na reeks dwangbevelen 

Waylon heeft een openstaande rekening bij de gemeente Amsterdam voldaan. Volgens zijn manager hoeft de zanger zich daar 'geen zorgen meer over te maken'.

Hij reageerde op een bericht van de website Bekende Buren, die in het Kadaster een recent executoriaal beslag op het appartement ontdekte dat gedateerd is op 15 juli.

Lees het hele artikel