Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Carice van Houten en Kees van Nieuwkerk uit elkaar

Carice van Houten (38) en Kees van Nieuwkerk (27) zijn niet langer een stel. De twee hebben besloten hun relatie te beëindigen, aldus het management van de actrice.

''Wij houden enorm veel van elkaar, hebben er alles aan geprobeerd om deze relatie te laten slagen en betreuren het daarom des te meer dat het niet gelukt is", laten de twee in een verklaring weten.

Lees het hele artikel

Miley Cyrus presenteert MTV Video Music Awards

Miley Cyrus gaat dit jaar de MTV Video Music Awards presenteren. Dat maakte de popster bekend via Instagram.

De zangeres had zich voor de aankondiging in een anoniem groen alien-pak gehesen. "Ik mag niet optreden van MTV", staat op een bord dat de zangeres draagt op de eerste foto. "Daarom presenteer ik dit jaar de VMA's", is op de tweede foto te lezen.

Lees het hele artikel

Jort Kelder toont begrip voor affaire Pieter van der Wielen 

Jort Kelder was maandagnacht te gast in het radioprogramma van Pieter van der Wielen, de man die ooit een affaire met Kelders toenmalige vriendin Georgina Verbaan had. Kelder greep het moment aan schoon schip te maken.

Presentator Van der Wielen nodigde Kelder aanvankelijk uit om in het Radio 1-programma Nooit meer slapen over diens carrière en de elite binnen de maatschappij te praten, maar Kelder wilde het gesprek liever met de affaire aftrappen.

Lees het hele artikel

'Nieuw nummer Justin Bieber gelekt' 

Een nieuw nummer van Justin Bieber zou zonder toestemming van de zanger online te vinden zijn. Perfect Together is op onbekende manier gelekt.

In het nummer zingt de 21-jarige Bieber dat hij niet altijd perfect is. "Ik weet dat jij ook niet altijd perfect bent, maar zelfs als het fout is voelt het goed." De tekst lijkt daarmee enigszins op de tekst van een nummer van zijn ex, Selena Gomez.

Lees het hele artikel

Disney maakt live-action versie van The Sword in the Stone 

Disney gaat aan de slag met een live-action versie van de film The Sword in the Stone, in Nederland bekend als Merlijn de Tovenaar.

De film uit 1963 wordt door Game of Thrones-maker Bryan Cogman zo herschreven dat de animatiefilm geschikt is om door acteurs te worden gespeeld.

Lees het hele artikel

Actrice uit Drank & Drugs-clip speelt in film

Olivia Lonsdale, de twintigjarige ster uit de clip Drank & Drugs van Lil Kleine en Ronnie Flex, heeft een hoofdrol in een film te pakken. Zij is binnenkort te zien in de One Night Stand-film Geen koningen in ons bloed van regisseur Mees Peijnenburg.

De film wordt in de week van 4 oktober uitgezonden in een reeks van zes nieuwe One Night Stands op NPO3. Geen koningin in ons bloed vertelt over Tomas (17) en zijn zus Naomi (15) die opgroeien in het jeugdzorgtraject.

Lees het hele artikel

Van doodsbedreiging verdachte rapper Young Thug treedt op in Melkweg 

Rapper Young Thug, die in de Verenigde Staten verdacht wordt van doodsbedreiging richting een beveiliger, komt in augustus naar de Melkweg.

Een woordvoerder van de Melkweg laat aan NU.nl weten dat de rapper zelf heeft bevestigd dat hij komt en dat de contracten zijn ondertekend. Young Thug zit ook momenteel niet in de gevangenis.

Lees het hele artikel

Hans Teeuwen brengt nieuwe muziekvideo uit 

Hans Teeuwen heeft in het teken van de promotie van zijn nieuwe album Popstukken dinsdag een nieuwe clip gelanceerd. De video hoor bij het nummer Poppendokter Bob.

Teeuwen lanceert op 30 augustus zijn nieuwe album Popstukken in het Vondelpark in Amsterdam. Het concert is vrij toegankelijk voor iedereen.

Lees het hele artikel