Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Ferry Doedens bekent drugsproblemen

Soapster Ferry Doedens, bekend van GTST, gaf in RTL Boulevard toe dat hij een drugsprobleem heeft. De acteur werd vorige week ontslagen bij de soapserie, omdat hij meerdere malen "productionele afspraken" niet was nagekomen.

"Ik heb de afgelopen periode niet naar behoren kunnen functioneren vanwege een drugsprobleem", aldus Doedens in RTL Boulevard. "Ik ben op dit moment aan het werk om hier wat aan te doen. Ik heb van veel dingen spijt en probeer nu alles op alles te zetten om mezelf en mijn omgeving recht in de ogen te kijken."

Lees het hele artikel

Lucille Werner twijfelt over comfort naaktreportage 

Lucille Werner werd naar eigen zeggen meerdere malen door Playboy gevraagd om in een naaktreportage model te staan. De presentatrice twijfelt echter of ze ooit overtuigd raakt zo'n dergelijke onderneming aan te gaan.

"Playboy heeft me in het verleden al meerdere keren gevraagd of ik naakt wilde poseren. Maar hun verzoeken sloten niet aan bij wat ik op dat moment deed en zodoende had het voor mij geen toegevoegde waarde", zegt Werner in gesprek met Veronica Magazine.

Lees het hele artikel

Ian McKellen liep rollen Gandalf en Magneto bijna mis 

Het had weinig gescheeld of Ian McKellen had nooit in de rollen gestapt die hem wereldberoemd maakten. 

Hoewel hij al decennialang een reputatie van gerespecteerd acteur genoot, waren het Lord of the Rings (Gandalf) en X-Men (Magneto) die hem grote faam brachten. De twee iconische rollen waren hem bijna ontglipt omdat hij bijna een klus in een andere kaskraker aannam.

Lees het hele artikel

AC/DC-drummer Phil Rudd weer thuis na arrestatie 

De voormalig drummer van AC/DC Phil Rudd is weer thuis nadat hij werd gearresteerd voor het schenden van de regels van zijn huisarrest.

Rudd werd zaterdag gearresteerd in zijn Nieuw-Zeelandse woonplaats Tauranga, ruim een week nadat hij veroordeeld werd tot acht maanden huisarrest. De muzikant kreeg de staf nadat hij kampte met alcohol- en drugsproblemen en onder invloed een voormalig werknemer met de dood bedreigde.

Lees het hele artikel

'One Direction kan tijdelijke pauze nemen' 

Simon Cowell vindt dat de vier heren van One Direction binnenkort een pauze kunnen nemen. "Ze hebben nu genoeg hits gehad om even wat tijd voor zichzelf te hebben en wat andere dingen te doen."

"Ik hoop dat ze even wat tijd voor zichzelf nemen en dan weer samen willen komen. Het is een leuke baan, maar het blijft hun besluit", aldus Cowell.

Lees het hele artikel

Bobbi Eden waarschuwt Dinand Woesthof voor webcamseks-reclame 

Bobbi Eden heeft Dinand Woesthoff gewaarschuwd voor een nieuwe reclame voor webcamseks langs de weg. De twee stonden begin juli nog tegenover elkaar in de rechtbank over een soortgelijke kwestie.

"Beste Dinand. Zou je zo vriendelijk willen zijn de komende twee weken niet langs de A4, A5, A12 en N9 te willen rijden?", schrijft de pornoster op sociale media.

Lees het hele artikel

Organisatie Dour Festival baalt van grote drugsvangst 

De organisatie van het Belgische Dour Festival baalt van de grote drugsvangst op en rond het festivalterrein.

De 192 agenten die werden ingezet zorgden ervoor dat een grote hoeveelheid aan drugs in beslag werd genomen. Daarnaast werden er 36 dealers gearresteerd.

Lees het hele artikel

Lange Frans schrijft lied om ex-vrouw terug te winnen

Rapper Lange Frans (34) heeft een verwoede poging gedaan om zijn ex-vrouw Daniëlle van Aalderen (31) terug te krijgen.

Samen met zangeres Julia Zahra (winnaar van The Voice) zong Lange Frans afgelopen weekeinde het nummer Zij gelooft in mij bij het tv-programma De Beste Zangers van Nederland. "Het lied schreef ik voor Daniëlle, ik wil haar terug", schrijft de rapper maandag.

Lees het hele artikel

Wilfred Genee niet blij met Franse kapster 

Wilfred Genee heeft een iets ander kapsel dan zijn kijkers gewend zijn. Door een misverstand met een Franse kapper is zijn haardos flink gekortwiekt.

Genee, die momenteel door Frankrijk reist voor zijn dagelijkse talkshow Tour Du Jour, vroeg de kapster om slechts een klein beetje van zijn haar af te knippen.

Lees het hele artikel