Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.  

Bill Cosby gebruikte zijn positie om seks te hebben met vrouwen

Bill Cosby heeft toegegeven dat hij zijn positie heeft gebruikt om vrouwen over te halen tot het hebben van seks met hemDat blijkt uit verklaringen die gebruikt zijn in een rechtszaak tegen Cosby.

In de verklaringen doet de de acteur uit de doeken hoe hij te werk ging. Hij schept daarbij op over zijn ontmoetingen en veelal worden zijn daden in de verklaringen in detail beschreven. 

Lees hier het artikel

Spectre laatste Bondfilm voor regisseur Mendes

Spectre wordt de laatste James Bondfilm van regisseur Sam Mendes. Hij wil nu graag weer een toneelstuk regisseren.

"Ik had eigenlijk nee gezegd op het aanbod om deze film te maken maar deed het uiteindelijk toch, wat me de hoon van mijn vrienden opleverde", aldus de 49-jarige Mendes. "Maar dit is denk ik wel de laatste. De twee films hebben mij vijf jaar gekost."

Lees hier het artikel

'Baby gaat Louis Tomlinson veertien miljoen euro kosten'

De nu nog ongeboren baby van Louis Tomlinson zal hem ongeveer veertien miljoen euro gaan kosten. De zanger moet zo'n 20.000 pond (29.000 euro) per maand gaan betalen.

Tomlinson moet de maandelijkse bijdrage betalen totdat zijn kind achttien is geworden. De 23-jarige One Direction-zanger is daarnaast ook nog op zoek naar een huis in een goed beveiligde omgeving van Los Angeles, waar de moeder en het kind kunnen gaan wonen.

Lees hier het artikel

Noel Gallagher noemt samenwerking met broer 'fataal' voor Oasis

Noel Gallagher noemt de samenwerking met zijn broer Liam "fataal" voor Oasis. Hij zegt dat zijn broer en hij onderling teveel van elkaar verschilden, waardoor ze geen goede match waren.

Hij noemt de samenwerking met zijn broer ook wel "de achilleshiel" van Oasis. "Als we elkaar niet aan het afzeiken waren, vertelden we elkaar dat we van elkaar hielden. Maar we waren allebei enorm eerlijk, té eerlijk ook wel. Dat resulteerde in sarcastisch moddergooien over en weer."

Lees hier het artikel

Adam Sandler noemt discriminatievoorval op filmset 'misverstand'

Adam Sandler noemt het discriminatievoorval op de set van zijn film The Ridiculous Six een "misverstand". In april verliet een groep 'native Americans' de set vanwege vermeende discriminatie. 

Sandler denkt dat het publiek zich wel realiseert dat hij niemand wilde beledigen als zijn Netflix-comedy eindelijk te zien is. "Het was gewoon een misverstand en als de film gereleased wordt, zal alles duidelijk zijn."

Lees hier het artikel