Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.  

Artiestenbureau gestopt met management Ferry Doedens 

Ferry Doedens moet op zoek naar nieuw management. Het artiestenbureau dat Ferry Doedens vertegenwoordigde, heeft de samenwerking met de acteur beëindigd. Dat laat een woordvoerder weten aan NU.nl. 

"Wij zijn gestopt wegens een verschil van inzicht qua management voor nu en in de toekomst", aldus de woordvoerder. " Wij hebben heel fijne tijden gehad de afgelopen vijf jaar en wensen Ferry veel succes in de toekomst." 

Het artiestenbureau was al gestopt met de vertegenwoordiging van de acteur voor hij gedwongen moest vertrekken bij Endemol. "Het ontslag maakt alleen de timing slechter, maar was niet de aanleiding." 

Lees het artikel

Ziekte bracht Rossana en Patrick Kluivert dichter bij elkaar 

Rossana Kluivert, die twee jaar geleden te horen kreeg dat ze lymfeklierkanker had, zegt dat haar man Patrick Kluivert er in de moeilijke tijd altijd voor haar is geweest.

"Mijn ziekte heeft ons dichter bij elkaar gebracht", aldus Kluivert zaterdag in Trouw.

"Nachtenlang heeft hij op een matrasje naast de bank gelegen, omdat ik te ziek was om naar boven, naar de slaapkamer te gaan", vertelt Kluivert.

Lees het artikel

Yolanthe Sneijder-Cabau viert jubileum met Hardwell en Craig David 

Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder hebben vrijdagavond hun vijfjarig huwelijksjubileum gevierd op Ibiza. Artiesten als DJ Hardwell en Craig David gaven een optreden tijdens het feest.  

Gasten van het feest plaatsten diverse foto's en video's op sociale media. 

Zo plaatste Demy de Zeeuw tal van video's van het optreden van de Nederlandse dj en David. Patty Brard plaatste een foto van zichzelf met Sneijder-Cabau. "Te schattig. Heel blij voor Yo en Wes", schreef ze bij de foto

Lees het artikel

Cee Lo Green eert Robin Williams met nieuwe single 

Cee Lo Green heeft zijn eerste single in jaren uitgebracht. Het nummer is getiteld Robin Williams en is een eerbetoon aan de acteur. 

Het nummer is de eerste single van zijn aankomende album Heart Blanche

"Robin Williams is een eerbetoon aan onze menselijkheid, rond de gedachte dat er kracht nodig is om te lachen in het gezicht van tegenspoed", beschrijft de muzikant het nummer tegenover tijdschrift Rolling Stone.

Lees het artikel

Filmbedrijf Miramax staat te koop 

Het filmbedrijf Miramax wordt mogelijk verkocht. Investeerders bekijken de verkoopmogelijkheden. 

Dat meldt persdienst Bloomberg op basis van ingewijden. 

Het filmbedrijf dat werd opgericht door de broers Harvey en Robert Weinstein, zou volgens een van de bronnen een miljard dollar op kunnen leveren. Miramax heeft de rechten van meer dan zevenhonderd films als Pulp Fiction en Shakespeare in Love.

Lees het artikel