Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

'Nieuwe liefde voor Bridget Maasland' 

   
Bridget Maasland heeft een nieuwe liefde. Volgens de Telegraaf is de vonk overgeslagen tussen de 40-jarige SBS-presentatrice en de tien jaar jongere Allard van Santebrink.
Dat meldt de krant woensdag.

Een relatie wil Maasland het zelf nog niet noemen: de twee zitten volgens haar nog "in de verkennende fase".

Lees het artikel

'Rafael van der Vaart met nieuwe vrouw gezien' 

Voetballer Rafael van der Vaart (32) is op de Spaanse Costa del Sol met een nieuwe vrouw gezien.
Dat meldt de Telegraaf woensdag.

Het Privé-katern heeft foto's van de twee. De voetballer van Real Betis Sevilla spendeerde volgens de krant een middag en avond met de onbekende brunette. Naar verluidt leek de Oranje-international het erg gezellig met haar te hebben; er werd door ingewijden ook een romantische kus gezien.

Lees het artikel

Sinead O'Connor stelt dat 'muziek dood is' 
   
Sinead O'Connor is niet blij met de keuze van muziekblad Rolling Stone om Kim Kardashian op de voorkant te zetten. Ze stelt dat muziek hierdoor officieel dood is.
Dat vertelt ze op Facebook.

De Ierse zangeres is furieus. "Waarom krijgt deze vrouw (die niet lacht omdat het rimpels veroorzaakt) alle aandacht op de voorkant van de Rolling Stone. Nou, muziek is hierbij officieel dood. Wie had het ooit gedacht, dat notabene Rolling Stone hiervoor verantwoordelijk zou zijn?"

Lees het artikel

Ben Saunders heeft minder optredens door lidmaatschap Satudarah 

Ben Saunders heeft minder optredens sinds bekend is dat hij lid is van motorclub Satudarah. "Dat merk je wel", zegt hij in een interview met Panorama. "En dat bepaalde mensen je op straat niet meer aankijken."
Saunders zegt er niet warm of koud van te worden. "Gelukkig zijn dat mensen die ik niet echt ken en waar ik dus maling aan heb. Sommige artiesten krijgen honderd leuke tweets en één niet zo'n leuke en daar raken ze dan helemaal van over de zeik. Ik heb dat niet."

De zanger had ook last van een poliep, maar heeft nu weer optredens. Hij wil wel alleen op grote podia staan. "Ik ben niet zoals mijn broer Dean, die elke kroeg aandoet met zijn lalala-meezingrepertoire." 

Lees het artikel

Inbrekers stelen uit woning Chris Brown 

Drie gewapende mannen hebben woensdagavond (plaatselijke tijd) ingebroken in de woning van Chris Brown in San Fernando Valley. Zijn tante, die aanwezig was, werd bedreigd en opgesloten in een kast.

Omstreeks 2.00 uur 's nachts werd er ingebroken in de woning die de 26-jarige zanger onlangs kocht. Hij was zelf niet thuis, maar zijn tante wel. Die werd door de mannen bedreigd met een vuurwapen en in een kast opgesloten.

Lees het artikel