Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Bram Moszkowicz wil 'best nog een kindje'

Bram Moszkowicz wil met zijn twintig jaar jongere vriendin graag nog een kindje. "Ik ben 55, het kan nog net", stelt de voormalig advocaat.

De Vrij Nederland-lijsttrekker is al vader van drie kinderen (Mischa van 23, Nathan van 21 en Chaya van 19), maar daar kan volgens Moszkowicz "nog eentje" bij. "Ik zou best nog een kindje willen."

Lees hier het artikel

Harry Potter-actrice roept fans op auditie te doen voor nieuwe film

Evanna Lynch heeft haar Facebookvolgers opgeroepen vooral auditie te doen voor de nieuwe Harry Potter-film Fantastic Beasts and Where to Find Them? De actrice deed zelf jaren geleden ook auditie en kreeg zo de rol van Luna Lovegood.

"Ik wil alle meiden die overwegen auditie te doen aanmoedigen er voor te gaan. Ik was zelf verlegen, ongemakkelijk, en te gevoelig voor deze industrie", schrijft de 23-jarige actrice, die in 2006 zelf auditie deed.

Lees hier het artikel

Noel Gallagher begint 'spoedig' aan nieuwe plaat 

Voormalig Oasis-frontman Noel Gallagher begint spoedig aan zijn derde soloalbum. De zanger is bijna klaar met zijn toernee en gaat daarna gelijk aan de slag met de nieuwe plaat.

"Ik hoop binnen vijf weken de studio weer in te duiken", aldus Gallagher. "Op die manier hoop ik ervoor te zorgen dat het materiaal al voor het eind van dit jaar af is."

Lees hier het artikel

Johan Derksen theater in met muzikanten 

Johan Derksen gaat na de zomer de theaters in met de voorstelling Johan Derksen en de pioniers van de Nederpop. De voetbalanalist heeft een passie voor muziek. Derksen groeide in de jaren zestig op met The Beatles en The Rolling Stones.

Voor het televisieprogramma Derksen on the Road ging hij op zoek naar de zangers, die een halve eeuw geleden de hitparades aanvoerden.

Lees hier het artikel

Groeten van Max trekt 1,8 miljoen kijkers met vakantieprogramma

Het vakantieprogramma Groeten van Max heeft maandagavond veel kijkers getrokken. Met bijna 1,8 miljoen kijkers was het het bestbekeken programma, op het Journaal van 20.00 uur na.

In de uitzending was aandacht voor de ramp met de MH17, reisziekte en campingrecepten.

Lees hier het artikel