Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Tom Cruise wil prins Harry in Top Gun 2

Als het aan Tom Cruise ligt, werkt prins Harry mee aan het vervolg op de klassieker Top Gun. Tom Cruise keert in de film terug als gevechtsvlieger Pete 'Maverick' Mitchell en wil dat Prins Harry zijn collega gaat spelen. Prins Harry is ervaringsdeskundige, hij diende tweemaal in Afghanistan en vloog in Apache-helikopters.

"Tom heeft een balletje opgegooid in zijn team om het paleis in Londen te bellen en prins Harry te vragen", vertelt een agent van een Amerikaans castingbureau.

Lees hier het artikel

Boer zoekt vrouw-kandidaat Jan en vriendin vragen geld voor interviews

Boer zoekt vrouw-kandidaat Jan en zijn vriendin Rianne vragen geld voor interviews. "We zien het als een soort onkostenvergoeding. Door alle interviews hebben we namelijk geen tijd meer voor ons werk."

"Tijd is geld en het kost ons indirect ook geld om interviews te doen. We moeten mensen inhuren om ons werk te doen, omdat wij bezig zijn met interviews", aldus Rianne. "Anders redden we het niet."

Lees hier het artikel

'George Michael verslaafd aan crack'

Een crackverslaving vormt de reden waarom George Michael al maanden in een peperdure afkickkliniek in Zürich zit. Familielid Jackie Georgiou vertelt dat George Michael een verwarde en door drugs bedorven wrak was toen hij de Zwitserse kliniek betrad.

"Hij rookte crack. Hij was op het punt aanbeland dat hij helemaal stond te trillen. 'Ik heb het nodig', zei hij dan. Er waren feesten waarbij hij instortte en mensen hem moesten optillen van de vloer."

Isa Hoes mediteert elke dag

Isa Hoes mediteert elke dag. "Sinds een week of twee, drie. Ik ben zo druk, daar moest ik iets aan doen. Je kan wel alle afspraken afzeggen, maar in mijn hoofd ging het ook maar door. Dus ik dacht, ik ga een beetje proberen te mediteren. En het bevalt me wel."

"Ik heb een bandje en daarop praat iemand me er als het ware doorheen. Het is gewoon een kwestie van stilzitten.

Lees hier het artikel

Film in de maak over 'duivelse Sinterklaashulp' Krampus

Er is een Hollywoodfilm in de maak over de duivelse Sinterklaashulp Krampus. Acteurs Adam Scott en Toni Collette zullen de hoofdrollen gaan vertolken.

Krampus is in volksverhalen de demonische metgezel van Sinterklaas. Net als Zwarte Piet straft hij stoute kinderen met de roe en neemt ze vervolgens mee in zijn zak.

Lees hier het artikel