Giuliana Rancic stopt als presentatrice bij E! News. Ze blijft wel betrokken bij het Amerikaanse modeprogramma Fashion Police en het entertainmentrogramma Live from the Red Carpet. 

"Meer dan een decennium had ik de eer bij te mogen dragen aan het succes van E! News. Ik zal mijn familie bij de show missen", zegt Rancic in een verklaring.

Bij een andere zender, Oxygen, mag ze een nieuwe show Rich in Faith produceren, wat ze wil combineren met het verder ontwikkelen van haar eigen wijn en kledinglijn.

Rancic raakte eerder dit jaar in opspraak toen ze tijdens de Oscar-aflevering van Fashion Police een racistische opmerking maakte over zangeres Zendaya. Toen Zendaya op de rode loper verscheen met dreadlocks, zei Giuliana Rancic: "Ik heb het idee dat ze naar patchouli-olie ruikt." Iemand anders voegde daaraan toe: 'Of wiet'.

Kelly Osbourne

De controverse leidde korte later tot het vertrek van co-presentatrice Kelly Osbourne. Zendaya reageerde na afloop van de aflevering boos. Rancic bood via E! News haar excuses aan en erkende dat ze te ver was gegaan met haar opmerking.

Fashion Police keert volgens New York Post komend najaar terug met Melissa Rivers als co-presentatrice.