Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Weggestuurde Jett Rebel boos op kledingwinkel 

Jelte Tuinstra, beter bekend als Jett Rebel, is weggestuurd bij een filiaal van kledingketen Zara in Amersfoort, volgens hem omdat hij vrouwenkleding aan het passen was.

Jett Rebel is bij zowel de mannen- als de vrouwenafdeling weggestuurd. "Vanwege het uitkiezen van vrouwenkleren", schrijft Tuinstra. "Het is 2015, wanneer gaan mensen stoppen met dergelijke seksistische principes? Ik ben meteen weggelopen!"

Lees het hele artikel

Star Wars-spinoff over Han Solo in de maak 

Disney gaat een film maken over het jonge leven van Star Wars-karakter Han Solo. 

De film zal worden geregisseerd door Christopher Miller en Phil Lord, het duo dat furore maakte met 21 Jump Street en The Lego Movie. De nog titelloze film wordt een prequel waarin het verhaal wordt verteld over Han Solo's leven als dief en smokkelaar.

Lees het hele artikel

Pretpark Disney haalt buste Bill Cosby weg 

Het pretpark Disney's Hollywood Studios heeft het beeldhouwwerk van Bill Cosby verwijderd. 

Er is al langer protest tegen de buste van de komiek die door meer dan veertig vrouwen wordt beschuldigd van seksueel misbruik.

Lees het hele artikel

Sylvia Geersen heeft een nieuwe liefde 

Sylvia Geersen heeft twee maanden na de breuk tussen haar en Ashur Thomas een nieuwe liefde gevonden.

De relatie is volgens het model nog wel pril. "Maar ja, er is iemand die mij blij maakt. Omdat ik wist dat ik na de breuk met Ashur verder moest, heb ik mij opengesteld voor gevoelens die op mij afkwamen. De persoon voor wie ik nu vlinders heb, komt niet uit het vak", vertelt Geersen.

Lees het hele artikel

Nicolette Kluijver wordt onrustig van rust 

Nicolette Kluijver wordt helemaal onrustig als ze het rustig aan moet doen. De voormalig BNN-presentatrice zoekt zo vaak mogelijk de grenzen op. "Dan heb ik het gevoel dat ik leef", vertelt Kluijver. "Zo simpel is het. Van rust word ik onrustig. Ik heb vaak ja gezegd tegen iets wat veel te gevaarlijk bleek te zijn."

Kluijver noemt een voorbeeld. "Bobsleeën op een Olympische baan. Het leek allemaal leuk: goed idee, gaan we doen. Ik aan het stuur, mijn collega moest remmen. Eigenlijk was het de bedoeling dat dat ding over de kop zou gaan, dat is lachen, tv-matig. Maar het is levensgevaarlijk."

Lees het hele artikel

Grote diefstal op filmset regiedebuut Frank Lammers 

Op de filmset voor de speelfilm Of ik gek ben in Eindhoven is voor tienduizenden euro's aan apparatuur gestolen. De daders braken in de nacht van dinsdag op woensdag een bus open en namen de verlichtingsapparatuur mee. 

De opnamen van het regiedebuut van acteur Frank Lammers gaan wel gewoon verder, laat producent Marc Bary van IJswater Films woensdag weten.

Lees het hele artikel

Waylon gaat rekening gemeente Amsterdam betalen na beslaglegging 

Waylon gaat de rekening van de gemeente Amsterdam betalen. De stad liet beslag leggen op het appartement van de zanger in Amsterdam. Dat had te maken met een onbetaalde rekening voor erfpacht.

BekendeBuren.nl berichtte woensdag dat er executoriaal beslag was gelegd op de woning aan het Haarlemmerplein vanwege een conflict over een onbetaalde rekening.

Lees het hele artikel

'Ben Affleck kon vertrouwen Jennifer Garner niet meer terug winnen'

Ben Affleck heeft naar verluidt meerdere malen zijn vrouw Jennifer Garner om vergiffenis gevraagd, nadat hij had opgebiecht vreemd te zijn gegaan.

Eerder meldden ingewijden dat de actrice genoeg had van het gedrag van haar partner. Vooral zijn drink- en gokgedrag zouden haar te veel zijn geworden. Volgens de vriendin blijkt er meer aan de hand te zijn. "Ben heeft toegegeven dat hij vreemd is gegaan", aldus de bron.

Lees het hele artikel