Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Bruiloft Nicolette van Dam was 'overweldigend' 

Nicolette van Dam en haar man Bas Smit gaven elkaar afgelopen weekeinde het jawoord in het Spaanse Girona. Aan het AD vertelt de presentatrice dat hun bruiloft 'onwerkelijk' en 'overweldigend' was. 

Het bruidspaar nam de tijd voor hun huwelijksfeest. "We wilden drie dagen lang bij elkaar zijn op een plek waar niet iedereen kan komen en waar we ook niet zomaar weg kunnen." De blondine, die nu door het leven gaat als Nicolette Smit-van Dam, zegt dat het een intiem en emotioneel weekend was.

Lees het hele artikel

'Rafael van der Vaart en Sabia Engizek uit elkaar'

Het ziet ernaar uit dat Rafael van der Vaart (32) en Sabia Engizek (37) uit elkaar zijn.

"We zijn blij dat het voorbij is. Voor hem is het ook beter", aldus de ingewijde. Een reden wordt echter niet gegeven. "Ik weet het niet. Dat hebben we niet gevraagd en hij heeft niets verteld, maar wij zijn er heel blij mee."

Lees het hele artikel

'Ashton Kutcher en Mila Kunis getrouwd'

Ashton Kutcher en Mila Kunis zijn dit weekend getrouwd. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. Waar de twee elkaar het ja-woord gaven, is niet bekend

De 37-jarige acteur en 31-jarige actrice ontmoette elkaar eind jaren negentig toen ze samen in de serie That '70s Show speelden. Ze kregen pas jaren later in 2012 een relatie. 

Lees het hele artikel

Hugo Boss stopt met verkoop van bont 

Hugo Boss stopt helemaal met het verwerken van bont in kleding. Het Duitse modebedrijf verkocht bont van wasbeerhonden en konijnen maar laat via de stichting Bont voor Dieren weten daar een einde aan te maken. 

Hugo Boss is vanaf de herst/wintercollectie 2016 bontvrij. "Door bont in geen enkele kledingcollectie van Hugo Boss meer toe te staan, geven we een helder signaal", zegt Bernd Keller, creatief directeur in een persverklaring. 

Lees het hele artikel

Acht Nederlandse modellen in Versaceshow

Acht Nederlandse modellen liepen zondag mee met de herfst- en wintercollectieshow van Versace in Parijs. Lara Stone opende de show in een lavendel-kleurige jurk met wijd uitlopende mouwen. 

Ook Maartje Verhoef, Marjan Jokman, Susanne Knipper, Julia van Os, Lauren de Graaf en Milan van Eeten liepen mee. Naast de Nederlandse schoonheden liepen ook realityster Kendall Jenner en het Amerikaanse topmodel Karlie Kloss mee. 

Lees het hele artikel

'Kim Kardashian naar rechter om naaktfoto in tuin'

Kim Kardashian is woedend op het Amerikaanse fotoagentschap X17 dat een foto van de realityster heeft terwijl ze naakt ligt bij haar zwembad. Ze dreigt het agentschap voor de rechter te slepen. 

De foto's zijn met een telelens vanuit een helikopter gemaakt boven het huis van Kardashian en haar man Kanye West in Beverly Hills. Volgens de advocaat van Kardashian heeft de fotograaf  de wet overtreden met foto's die het bedrijf probeert te slijten. 

Lees het hele artikel

'Kourtney Kardashian zet Scott Disick aan de kant' 

Kourtney Kardashian lijkt haar vriend Scott Disick definitief aan de kant gezet te hebben.

De vader van drie kinderen gaat volgens Kardashian te vaak uit en dat kan de zus van Kim Kardashian volgens de bron niet meer aan. "Zijn gefeest de laatste tijd was echt de druppel."

Lees het hele artikel

Nicky Hilton begaat 'modeblunder' bij show Versace 

Nicky Hilton had naar de modeshow van Versace zondag in Parijs beter een minder opvallende jurk kunnen aantrekken. Nadat ze de fotografen de rug toekeerde en de trap opliep, hadden ze volop zicht op haar blote billen. 

Het witte kledingstuk van Hilton bestaat uit drie losse delen. En hoewel het jurkje dat is geïnspireerd op de jaren zestig haar goed stond, moet ze volgensRadaronline nog wel even kijken naar de lengte ervan.

Lees het hele artikel

Halina Reijn experimenteerde op vroege leeftijd met drugs 

Halina Reijn was naar eigen zeggen vrij jong toen ze met drugs experimenteerde.

De actrice was ongeveer 14 jaar toen ze haar eerste sigaret opstak. "Rap daarna dronk ik in De Drie Gezusters op de Groningse Grote Markt mijn eerste bessen met ijs. In coffeeshop De Zolder trok ik aan een joint terwijl ik de knappe Melle in zijn stonede ogen probeerde te kijken."

Lees het hele artikel