Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.   

Doutzen Kroes mag van zoon maximaal drie dagen weg

Doutzen Kroes probeert haar moederschap te combineren met haar carrière, en heeft haar zoon een zogenoemde mama-kalender gegeven. Het model mag van haar zoon namelijk maximaal drie dagen weg.

De Friezin moet voor haar modellenwerk vaak op reis. "Voor mijn zoon Phyllon heb ik dan zo'n kalender gemaakt. Zodra ik weer naar het vliegveld moet, maak ik voor hem altijd drie vakjes", vertelt Kroes. "Hij kan dan de dagen afkruisen."

Lees het artikel

Arnold Schwarzenegger vindt dat hij heeft gefaald als echtgenoot 

Arnold Schwarzenegger vindt dat hij geen goede echtgenoot is geweest. "Ik heb duidelijk gefaald."

De Terminator-ster was ruim 25 jaar getrouwd met Maria Shriver, met wie hij vier kinderen kreeg. De twee gingen in 2011 uit elkaar nadat bleek dat Schwarzenegger ook nog een kind had met een voormalige medewerkster. 

Lees het artikel

Shia LaBeouf beschuldigd van plagiaat door rapcollectief 

Shia LaBeouf wordt beschuldigd van plagiaat. De acteur zou teksten uit de nummers van rapcollectief Anomolies hebben gebruikt.

LaBeoef rapte voor een kleine groep mensen. Het rapcollectief stelt nu dat de acteur aan het einde van 'zijn' rap tekst heeft gebruikt uit hun nummer Perfectionist.

Lees het artikel

Schrijfster Fifty Shades of Grey bestookt door critici via Twitter 

Schrijfster E.L. James wilde maandagmiddag (plaatselijke tijd) fans de kans geven vragen te stellen over Fifty Shades of Grey via Twitter, maar werd massaal bestookt door critici.

"Mijn baas zei 'nee' toen ik hem vroeg of ik hem mocht zoenen, maar toen deed ik het toch want ja betekent nee toch?", schrijft een van de lezers van het boek op Twitter.

Lees het artikel

'Relatieproblemen voor Sabia Engizek en Rafael van der Vaart' 

Sabia Engizek en Rafael van der Vaart zouden relatieproblemen hebben. Bronnen melden aan De Telegraaf dat Engizek niet van plan is naar Spanje te komen.

Van der Vaart is momenteel bij zijn ouders en grootouders in Spanje om daar vakantie te vieren met zijn zoon Damian. Engizek verblijft nog in Hamburg, omdat haar twee kinderen nog geen vakantie hebben.

Lees het artikel

Daniel Radcliffe en Paul Dano krijgen rol in Swiss Army Man 

Daniel Radcliffe (Harry Potter) en Paul Dano (Little Miss Sunshine) hebben een rol gekregen in de film Swiss Army Man. De opnames beginnen al in juli.

De film vertelt het verhaal over een man die gestrand zit in de wildernis. Daar raakt hij bevriend met een lijk, waarna een bizarre reis om thuis te komen volgt.

Lees het artikel

Twaalf maanden celstraf geëist tegen Emile Ratelband 

Tegen Emile Ratelband is dinsdag in hoger beroep twaalf maanden celstraf geëist waarvan zes maanden voorwaardelijk voor een poging tot brandstichting in zijn huis in het Gelderse Huissen. 

De positiviteitsgoeroe was eerder vrijgesproken. Hij staat in hoger beroep terecht in de megazaak Yellowstone, waarin de rode draad oplichting en fraude is. Rob Z. wordt door het OM gezien als de spil. Tegen hem is twintig jaar cel geëist.

Lees het artikel

Vriendin Zayn Malik is gelukkiger na vertrek One Direction 

Perrie Edwards, de verloofde van voormalig One Direction-lid Zayn Malik, is een stuk gelukkiger geworden na het besluit van de zanger om de groep te verlaten.

De vriendin van Malik heeft vaak het verwijt gekregen dat zij de reden was dat de zanger de groep verliet. "Zayn is zelf iemand die zijn eigen beslissingen neemt", verzekert Edwards. "Toen hij besloot de groep te verlaten, wilde ik hem hoe dan ook 100 procent steunen."

Lees het artikel

ASAP Rocky en Wiz Khalifa samen in Heineken Music Hall 

ASAP Rocky en Wiz Khalifa treden in oktober samen op in de Heineken Music Hall. Dat laat concertorganisator Friendly Fire dinsdag weten.

Wiz Khalifa stond al eens in een uitverkochte HMH. Hij scoort momenteel een wereldwijde hit samen met Charlie Puth met See You Again.

Lees het artikel