Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap. 

 

Realityster Barbie bevallen van een zoon 

Barbie is bevallen van een zoon. De 24-jarige realityster heeft maandagochtend om 8.15 uur haar tweede kind op de wereld gezet.

Het tweede kind van het stel heeft de naam Milano gekregen. Volgens haar man Michael van der Plas was Barbie, die eigenlijk Samantha van der Plas heet, van tevoren vooral erg gespannen voor de keizersnede.

Lees het artikel

Typhoon komt met nieuwe plaat Moro Lobi

Typhoon werkt aan een nieuwe plaat getiteld Moro Lobi. De zanger wil eveneens het theater in met een eigen theatertour.

Moro Lobi, dat meer liefde betekent, zou eigenlijk deze zomer al uitkomen, maar door het succes van zijn album Lobi da Basi is hij niet toegekomen aan het maken van nieuwe muziek. 

Lees het artikel

NOS spreekt van dreun na verkoop uitzendrechten Olympische Spelen 

Het is onduidelijk hoe de Olympische Spelen vanaf 2018 op de Nederlandse televisie te volgen zijn.  

Volgens de NOS kan de Nederlandse omroep de Spelen na de verkoop van de Europese uitzendrechten aan Discovery Communications, het moederbedrijf van sportzender Eurosport, niet meer zo uitzenden als voorheen.

Lees het artikel

André Hazes Jr. geeft toe dat er spanningen zijn met familie

André Hazes Jr. hoopt de ruzie met zijn moeder en zus op een dag bij te leggen. Dat vertelt hij maandag in het radioprogramma Goeiemorgen Lex op 100% NL.

"Het gaat even niet zoals het hoort en het is voor ons allemaal heel moeilijk. Ik denk dat het goed is dat we op een dag met elkaar om de tafel gaan zitten om het erover te hebben, maar het zit er helaas nog niet in", reageerde hij geëmotioneerd.

Lees het artikel

Regisseur Suicide Squad huurt therapeut in voor acteurs 

De regisseur van Suicide Squad heeft een therapeut ingeschakeld om de cast van zijn film te helpen met het verwerken van hun rollen.

"Hij wil dat je jezelf kwelt als je personage dat ook doet, maar hij wil niet dat je het mee naar huis neemt", vertelt acteur Adam Beach.

Lees het artikel