Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

'Joni Mitchell praat nog steeds niet na operatie'

Joni Mitchell praat nog steeds niet na haar operatie. Dat zegt haar goede vriend David Crosby. "Ik heb haar nog niet gesproken. Naar mijn weten praat ze ook nog niet. Ze is thuis, er wordt goed voor haar gezorgd en ze is herstellende. Ze heeft een verschrikkelijke klap gehad: ze kreeg een aneurysma en het duurde even voor ze werd gevonden."

Lees hier het hele artikel

Miss Montreal 'beetje bang' dat niemand haar kiest als Voice-coach

Sanne Hans, beter bekend onder haar artiestennaam Miss Montreal, is "een beetje bang" dat niemand haar kiest als Voice-coach.   

"Als ik al een talent vind, denk ik dat alle juryleden dat talent wel zien en de zangers mij dan niet uitkiezen. Straks eindig ik met nul mensen in mijn team. In dat opzicht vind ik het wel spannend."

Lees hier het hele artikel

Albert Verlinde vindt afspraakjes geen enkel probleem na 'Hoes-affaire'

Albert Verlinde vindt afspreken met nieuwe mannen geen enkel probleem na de Hoes-affaire, waarin zijn ex-man Onno Hoes opstapte als burgemeester van Maastricht. "Geen enkel probleem. Als ik me continu moet afvragen of ik ook word gevolgd, kan ik niet leven." 

"Ik ga nog steeds gewoon vrolijk te stappen, ik word nog weleens dronken in de kroeg en ja, ik spreek ook gewoon met iemand af als ik dat wil. Natuurlijk denk ik in zo'n geval goed na over iemands motieven, maar ik moet een zekere naïviteit behouden."

Lees hier het hele artikel

H&M heeft weer plannen voor nieuwe formule

Na het succes van Cos en & Other Stories heeft de H&M Group weer plannen voor een nieuwe formule. Het moet iets "totaal anders worden dan H&M".

Dat heeft Karl-Johan Persson, CEO van de H&M Group, gezegd. De nieuwe formule zal ook niet lijken op andere zustermerken. Het nieuwe concept zal waarschijnlijk gelanceerd worden in 2017.

Lees hier het hele artikel

'Tim Douwsma gezien met nieuwe liefde'

Tim Douwsma is gezien met een nieuwe liefde. De zanger is tijdens zijn vakantie in Turkije hand in hand met de Nederlandse Stephanie Tency gefotografeerd.

Het management van Douwsma laat weten dat er "nog geen sprake is van een relatie: ze hebben het leuk samen, ze zijn aan het aftasten." 

Lees hier het hele artikel

Viola Holt wil memoires schrijven

Viola Holt (65) is begonnen aan het schrijven van haar memoires. ''Ik kom er alleen niet aan toe. Het eerste hoofdstuk is al af. Het staat als een huis."

"Schrijfster Yvonne Keuls heeft het eerste hoofdstuk gelezen en riep gelijk 'Het wordt een beststeller!' Maar ik weet niet of ik nog wel tijd heb om dat boek te maken. Maar dat kan altijd nog als ik tachtig ben."

Lees hier het hele artikel