Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft geen last van zwangerschap 

Yolanthe Sneijder-Cabau is dolgelukkig met haar zwangerschap, die volgens haar zonder problemen verloopt.

"Ik ben echt heel erg gelukkig", vertelt ze. "Ik voel me ook echt heel goed. Ik heb totaal geen last van kwaaltjes. Als ik geen dikke buik zou hebben, zou ik niet eens merken dat ik zwanger ben. Ik heb écht geluk, want hoe vaak hoor je niet dat zwangere vrouwen zich beroerd voelen?"

Lees het artikel

Bonnie St. Claire vindt het niet erg als ze 'morgen dood neervalt' 

Bonnie St. Claire is op de hoogte van haar liefde voor alcohol, maar weet ondertussen de grenzen. Wel wil ze duidelijk maken dat ze het absoluut niet erg zou vinden als ze "morgen dood neervalt".

De zangeres is het zat dat ze zichzelf elke keer moet verdedigen als ze een glaasje wijn neemt. "Het is mijn leven en ik ken mijn lichaam als geen ander", aldus St. Claire. "Daarom weet ik dat het geen kwaad kan als ik een wijntje neem. En ja, als ik morgen dood neerval, heb ik wel geleefd zoals ik dat wilde."

Lees het artikel

Profiel Thé Lau: 'Blij dat ik op het podium afscheid heb kunnen nemen' 

Zanger Thé Lau is dinsdagavond op 62-jarige leeftijd overleden. Lau verwierf zijn bekendheid vooral als voorman van de Nederlandse band The Scene.

In maart 2014 maakte de zanger bekend dat hij terminaal ziek was. Zijn keelkanker was uitgezaaid naar zijn longen.

Lees het artikel

Game of Thrones-acteur Kit Harington in film Martin Koolhoven 

Game of Thrones-acteur Kit Harington heeft een rol in de nieuwe film van Martin Koolhoven. De Nederlandse regisseur heeft ook Dakota Fanning en Guy Pearce weten te strikken voor Brimstone.

Harington speelt tegenover zijn Game of Thrones-collega Carice van Houten en zal op de set van de thriller ook Paul Anderson (Sherlock Holmes: A Game of Shadows), Jack Roth (The Great Train Robbery) en Carla Juri (Wetlands) tegenkomen.

Lees het artikel

Victoria Beckham draagt stringbikini alleen op afgezonderd strand 

Victoria Beckham laat de keuze voor haar zwemkleding afhangen van de plek waar ze zich bevindt. "Als ik op een afgezonderd strand op de Malediven loop, draag ik een stringbikini met een kaftan."

"Of ik combineer het met een kort spijkerbroekje." Op een openbaar strand kiest de voormalige Spice Girl voor een badpak. 

Lees het artikel

'Stromae zegt tour in Afrika af na bedreiging' 

Stromae heeft zijn Afrikaanse tournee geannuleerd omdat Congolese rebellen zijn broer bedreigd zouden hebben. 

De vader van de Belgische zanger, wiens echte naam Paul van Haver is, kwam uit Rwanda en het conflict tussen Rwanda en Congo is nog steeds erg actueel. Stromaes vader kwam om tijdens de genocide in Rwanda in 1994.

Lees het artikel

Richard Gere vindt liefde bij 33 jaar jongere vrouw

Richard Gere heeft een relatie met de 33 jaar jongere Spaanse Alejandra Silva.

De 65-jarige acteur heeft naar verluidt al enige tijd een relatie met de dochter van zakenman Ignacio Silva, die de financiële vice-voorzitter was bij voetbalclub Real Madrid. "Hun vrienden weten al lang van de relatie, maar ze wisten het wel enige tijd buiten de pers te houden", aldus een vriend van Silva.

Lees het artikel