Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

'Sylvie Meis wil naar Zürich verhuizen' 

Sylvie Meis zou uit Hamburg willen vertrekken en ergens anders willen gaan wonen. De presentatrice heeft volgens ingewijden Zürich op het oog, waar haar vriend woont.

Meis en haar ex Rafael van der Vaart zouden lange tijd in Hamburg zijn blijven wonen om het leven van hun zoon Damián zo makkelijk mogelijk te maken. Nu Van der Vaart gaat verhuizen naar Sevilla is het pad echter vrij voor Meis om ergens anders te gaan wonen.

Lees het artikel

'Rihanna heeft moeite met hits produceren' 

Rihanna is opnieuw de studio in gedoken, omdat alle nummers die ze tot nu toe voor haar album #R8 heeft geproduceerd geen materiaal zijn voor 'hits'.

De singles FourFiveSeconds met Kanye West en Paul McCartney deed het nog goed aan het begin van het jaar, maar American Oxygen en Bitch Better Have My Money bleven uit in de hoogste regionen van hitlijsten.

Lees het artikel

Celine Dion verdrietig om dood componist Titanic-hit 

Zangeres Celine Dion is verdrietig over de dood van James Horner, de man die haar megahit My Heart Will Go On componeerde. Hij overleed door een vliegtuigongeluk.

Horner (61) crashte met zijn vliegtuigje in de buurt van Santa Barbara en overleefde het ongeluk niet. Dion reageert op haar website op het nieuws.

Lees het artikel

Tom Holland gekozen als nieuwe Spider-Man

Marvel Studios en Sony Pictures hebben gekozen voor de 19-jarige Tom Holland als de nieuwe Spider-Man.

De volgende film van de bekende superheld komt uit op 28 juli 2017. Het is nog niet bekend of Tom Holland al te zien zal zijn in Captain America: Civil War. Marvel en Sony hebben namelijk onlangs besloten om Spider-Man in het universum van eerstgenoemde op te nemen.

Lees het artikel

Zangeres Susan Boyle met de dood bedreigd 

Zangeres Susan Boyle, bekend van Britain's Got Talent, is afgelopen weekend meerdere malen met de dood bedreigd.

In haar woning in Blackburn kreeg Boyle meerdere malen een telefoontje. "Ik weet waar je woont", zou de man aan de zangeres verteld hebben. De Britain's Got Talent-deelneemster heeft vervolgens contact opgenomen met de politie.

Lees het artikel

Baas platenlabel Top Notch geniet van 'commotie' rond Drank & Drugs

Labelbaas Kees de Koning van Top Notch geniet van de ophef rond het nummer Drank & Drugs van de rappers Lil' Kleine (foto) en Ronnie Flex.

De platenbaas noemt het zelfs een compliment. "Je kunt je als muzikant geen groter compliment wensen dan wanneer ouders niet meer begrijpen waar de muziek van hun kinderen over gaat", aldus De Koning.

Lees het artikel

'Indiana Jones is grootste filmpersonage aller tijden'

Niet James Bond, maar Indiana Jones is verkozen tot het grootste filmpersonage aller tijden.

Dat blijkt dinsdag uit een enquête van het filmtijdschrift Empire, waaraan ruim 10.000 mensen meededen. De tweede plek is voor 007-agent James Bond.

Lees het artikel

'Emile Ratelband beschuldigd van betrokkenheid brandstichting' 

Emile Ratelband wordt bij de zaak rond de brandstichting van zijn huis toch verdacht van betrokkenheid. Hoofdverdachte Rob Z. vertelt dat de positiviteitsgoeroe hem de opdracht gegeven heeft.

Ratelband zegt dat hij slachtoffer van afpersing is geworden. "Aan mij kwamen de mannen langs en zeiden ze tegen mij: 'wij hebben het gedaan, en wij gaan zeggen dat jij ons de opdracht hebt gegeven. Als je ons 100.000 euro betaald, dan zullen wij niets zeggen', wat gewoon afpersing is", aldus de positiviteitsgoeroe.

Lees het artikel