Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Thijs Römer wist van nieuwe liefde Katja Schuurman

Thijs Römer was niet verbaasd toen midden juni naar buitenkwam dat zijn ex-vrouw Katja Schuurman een nieuwe liefde heeft. "Er is niets wat ik niet weet", zei hij tegen 100%NL. "Van sommige dingen hoeft alleen niet heel Nederland mee te genieten", aldus Römer.

Midden juni bleek Schuurman een nieuwe vriend te hebben: de veertien jaar jongere Freek. In februari maakten Schuurman en Römer nog bekend te gaan scheiden, sindsdien wordt het koppel op de voet gevolgd in hun doen en laten door de roddelpers.

Lees het artikel

Kim Kardashian in verwachting van een zoon 
   
Het volgende kind van Kim Kardashian en Kanye West is een jongetje. De realityster maakt zelf bekend in verwachting te zijn van een zoon.

"Mooie momenten als deze, als we reizen voor jouw tournee, zijn de momenten waar ik voor leef. Je bent zo'n goede vader voor North en je zult de beste vader voor onze nieuwe zoon worden", aldus de realityster (34) op Instagram bij een foto van haar echtgenoot en dochter North.

Lees het artikel

Apple buigt voor kritiek Taylor Swift op royalty's Music 
   
Apple gaat artiesten toch royalty's betalen tijdens de eerste drie maanden dat de streamingdienst Music beschikbaar is.

Apple kreeg in de afgelopen week stevige kritiek van onder meer Taylor Swift, nadat bleek dat Apple van plan was om in de eerste drie maanden geen royalty's te betalen aan artiesten.

Lees het artikel

Neil Young zet nieuw album week eerder online 
   
Een week voordat zijn nieuwe plaat verschijnt heeft Neil Young het album The Monsanto Years als stream online gezet. Hij nam het album afgelopen voorjaar op met de zonen van Willie Nelson, Lukas en Micah en muzikanten uit Lukas’ band Promise of the Real. 

Het is een van Youngs meest politieke albums en leidde afgelopen maanden reeds tot controverse toen een clip van het nummer A Rock Star Bucks a Coffee Shop online verscheen.

Lees het artikel

Ewan McGregor wil vervolg op Trainspotting 
   
Ewan McGregor wil een vervolg op de film Trainspotting uit 1996. De acteur zegt gesproken te hebben over een mogelijk tweede deel met regisseur Danny Boyle.

"Ik ben er zeker voor, dat heb ik ook tegen Danny gezegd. Iedereen heeft het er over en er over gespeculeerd, maar ik weet niet of het ook echt gaat gebeuren. Ik heb nog geen script gezien en ik weet ook niet of die er is. Het is een lange, lange tijd geleden."

Lees het artikel