In samenwerking met de Superguide van Veronica Magazine zet NU.nl de leukste en meest interessante films, programma's en series van de week op een rijtje.

Deze week onder meer de documentaire over motorclub Satudarah, herinneringen ophalen met vakantieliefdes en de beste beachvolleyballers van de wereld zijn in Nederland.

2Doc: Satudarah One Blood - maandag 22 juni, 20.25 uur bij NPO2

De beruchte motorclub Satudarah wordt van binnenuit gevolgd door regisseur Joost van der Valk. In vogelvlucht laat hij zien hoe het aanvankelijk kleine Nederlandse clubje al snel internationale faam kreeg. Ook de persoonlijke verhalen van de minder frisse clubleden, die wrijving hebben met politie, komen aan bod.

Vakantieliefdes: Hoe is het nu met? - dinsdag 23 juni, 21.30 uur bij NET5

Hoe is het met al die verliefde bakvissen die de in de afgelopen twee seizoenen van Vakantieliefdes hun ‘grote’ liefde aan zich wisten te binden? Hoog tijd om het henzelf te vragen.

Zoals alleen oma dat kan - woensdag 24 juni, 18.30 uur bij 24Kitchen

Oma, die kon pas koken... Danny Jansen had ook zo’n bak-grage oma en hij gaat op zoek naar de minder bekende oma-recepten én de geheimen van de Indonesische keuken, die al generaties worden doorgegeven.

Rennen voor twee - donderdag 25 juni, 19.00 uur bij NPO1

Het is niet zo spannend om mensen te volgen die in voorbereiding zijn op een triathlon. Maar als de teams uit vaders en moeders met een gehandicapt kind bestaan, wordt het ineens een heel ander verhaal.

3Doc: Shinewereld - donderdag 25 juni, 21.05 uur bij NPO1

Alle vloggers zijn mooi, jong, grappig en succesvol. En ze verdienen ook nog eens dik geld met hun simpele videootjes. Of lijkt dat maar zo? In Shinewereld wordt een populaire groep Nederlandse YouTubers een jaar lang op de (video)voeten gevolgd.

Studio Sport: WK Beachvolleybal - vrijdag 26 juni, 19.30 uur bij NPO2

Vanaf 26 juni gooien ’s werelds beste beachvolleyballers een balletje op op wel heel bijzondere locaties in eigen land. Tot 5 juli liggen in Amsterdam (op de Dam), Apeldoorn (op het Marktplein), Den Haag (op een drijvend stadion op de Hofvijver) én Rotterdam (naast de SS Rotterdam) prachtige zandstranden. En de NOS is er ook nog live bij.