Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Gerard Joling kreeg wat in drankje in Spaanse kroeg 

Gerard Joling heeft een nare ervaring op vakantie in Spanje kunnen voorkomen. "Gisteravond deed iemand iets in mijn glas", zegt hij op Twitter. 

De zanger zag het gebeuren en gooide de inhoud van het glas weg. "Het is goed afgelopen", laat hij weten. Toch adviseert hij mensen uit te kijken. "Laat nooit je glas onbeheerd staan." 

Lees het artikel

Ex Amy Winehouse voelt zich niet verantwoordelijk voor haar dood 

Blake Fielder-Civil weigert de schuld te dragen voor de dood van zijn ex-vrouw Amy Winehouse. "Ik denk niet dat ik haar kapot heb gemaakt", zegt hij in een interview met Time Magezine. 

"Ik denk dat we elkaar hebben gevonden en andere mensen moeten beseffen dat ze al met verslaving kampte voor ze mij ontmoette."

"Ze was geen gelukkige vrouw", gaat hij verder. "En ik vind het niet respectvol om mij weg te zetten als een Machiavellistische poppenspeler." 

Lees het artikel

Chris Brown wil broer of zus voor dochtertje 

Chris Brown wil in de toekomst graag een broertje of zusje voor zijn dochter Royalty. "Ik wil niet dat ze alleen blijft."

"Op dit moment ben ik nog heel erg bezig met leren hoe het is om een vader te zijn, door het gewoon te doen groei ik met haar mee en leer ik snel", aldus Brown, die zijn dochter kreeg met een vrouw met wie hij een affaire had.

Lees het artikel

Kanye West vergelijkt zichzelf weer met Da Vinci 

Kanye West vergelijkt zichzelf graag met grootste denkers. De rapper zegt zondag in een interview met de Britse krant The Sunday Times veel gemeen te hebben met genieën uit de Italiaanse renaissance.

De rapper vergeleek zich eerder met Da Vinci, Steve Jobs en Barack Obama. 

"Voor alle haters: ik zeg niet dat ik Da Vinci ben, maar ik vind wel dat iedereen het recht heeft om zich te vergelijken met wat dan ook,'' legt hij uit.

Lees het artikel

Taylor Swift uit kritiek op Apple wegens gratis maanden Apple Music 

Zangeres Taylor Swift uit in een open brief kritiek op Apple Music. De muziekstreamingdienst biedt nieuwe gebruikers drie gratis maanden, waar artiesten niet voor worden betaald.

Door het gebrek aan betaling tijdens die eerste drie maanden maakt Swift haar meest recente album 1989 niet beschikbaar op Apple Music, schrijft zij op Tumblr. De rest van haar muziek zal wel beschikbaar zijn als Apple Music start.

Swift zegt het in haar brief vooral op te nemen voor beginnende artiesten. Volgens de zangeres zijn drie maanden zonder betaling voor hun werk erg lang voor dergelijke muzikanten, producenten en muziekschrijvers. 

Lees het artikel