Bastiaan Ragas staat niet te springen om een nieuw seizoen van het tv-programma Zo Zijn We Niet Getrouwd te maken met zijn vrouw Tooske. Hij laat weten het alleen te willen doen 'onder heel veel voorwaarden'. 

Dat zei hij vrijdag op radio 100% NL

"Ik heb er nog helemaal niks van gehoord", aldus de zanger en presentator. Ragas moet het er nog met zijn vrouw over hebben. "Maar ik weet van helemaal niks." 

De EO laat desgevraagd weten in de 'evaluatiefase' van het programma te zitten. De omroep is ook van plan met de twee presentatoren om de tafel te willen zitten. 

Kritiek

Het koppel heeft veel kritiek gehad over het programma waarin de twee proberen huwelijken te redden. "We werden afgeslacht", reflecteert Ragas. Zo schreef cabaretier Youp van 't Hek een vernietigende column.

Hij stelde dat deelnemers van het programma werden misbruikt voor emotionele televisie. Die kritiek vindt Ragas niet terecht. "Tegenwoordig zitten we op sociale media, we laten alles zien. Dit zijn volwassen mensen met volwassen problemen."

Daarbij stelt hij dat de deelnemers de progamma's ook hebben gezien en daarmee hebben ingestemd. "Die zijn allemaal ontzettend blij dat ze hebben meegedaan."