Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Katja Schuurman heeft een nieuwe relatie

De chefkok die een relatie zou hebben met Katja Schuurman heeft dat bevestigd. "We zijn smoorverliefd", aldus Freek van Noortwijk. "Ja, daar ben ik erg blij mee. En volgens mij is dat wel wederzijds."

Aan het AD vertelt hij dat Schuurman een "superlief en lekker chickie" is. "We hebben elkaar ontmoet bij Guts & Glory waar Katja een keer kwam eten. De sfeer was op dat moment optimaal. Tsja, en toen sloeg de vonk opeens over."

Woensdagochtend schreef Privé over de nieuwe relatie van Schuurman, met een man die veertien jaar jonger is dan zij. De twee zouden samen gezien zijn op een terras.

Lees het hele artikel

EO-directeur eist excuses producent om uitzending Hufterproef

EO-directeur Arjen Lock vindt dat de vrouw die in het programma Hufterproef werd neergezet als een racist, excuses verdient. Hij stelt dat producent Skyhigh TV een grote fout heeft gemaakt.

In de betreffende aflevering werd een vrouw met een hoofddoek racisictisch bejegend door een winkelier. De bedoeling van het programma was het peilen van de reactie van omstanders. Later kregen de winkelende mensen te horen dat de beledigde vrouw een actrice was.

Directeur Bert van Leeuwen van Skyhigh TV heeft woensdagmiddag op de site van Skyhightv zijn excuses aangeboden. "Er is duidelijk iets niet goed gegaan. Royale excuses zijn op zijn plaats, we kijken nu op welke manier we dat gaan doen", aldus Van Leeuwen.

Lees het hele artikel

Normaal geeft in december in Gelredome laatste concert

De band Normaal sluit op 19 december 2015 haar muzikale carrière af met een afscheidsconcert in het Gelredome in Arnhem.

Met Ajuu, de mazzel, zoals het concert heet, kijkt de band terug op de afgelopen veertig jaar. Vorige maand gaven de mannen van Normaal nog een jubileumconcert in Lochem, waar 12.000 fans op afkwamen.

Lees het hele artikel

Florence and the Machine vervangt Foo Fighters op Glastonbury 

Florence and the Machine zal de Foo Fighters vervangen op Glastonbury. Laatstgenoemde heeft het optreden moeten afzeggen wegens het gebroken been van zanger Dave Grohl.

Lees het hele artikel

'Nieuwe liefde voor Martijn Krabbé' 

Martijn Krabbé zou een nieuwe liefde in zijn leven hebben: danseres en actrice Noi Pakon. De twee werden de afgelopen tijd vaak samen gezien: zo zou Pakon regelmatig in Krabbé's huis slapen en maakten ze afgelopen weekeinde nog samen een rondje op een scooter.

Bronnen vertelden aan Story dat de presentator, die in maart scheidde van Amanda Beekman, zijn nieuwe liefde zelfs al heeft voorgesteld aan zijn kinderen.

Lees het hele artikel