Dries Roelvink is niet blij met de beslissing van RTL om voorlopig het tweede seizoen van De Roelvinkjes niet uit te zenden.

Dat vertelt hij woensdag aan Bekende Buren.

RTL liet dinsdag weten dat het tweede seizoen van de realityserie niet in de najaarsprogrammering van de zender past. Of De Roelvinkjes in het voorjaar wel terugkomen, is vooralsnog niet bekend.

Roelvink vernam het nieuws via de media. "Dat de serie niet door zou gaan, is ons niet door RTL verteld. Ik kan RTL begrijpen, dat ze eerst willen wachten tot Dave voor de rechtbank heeft gestaan", aldus Roelvink.

De zanger begrijpt echter niet waarom een programma van Michael en Samantha van der Plas wel wordt uitgezonden. Het lijkt volgens hem op het meten van twee maten. "Die man van Barbie is volgens mij ook eens veroordeeld. Daar gaan ze wel mee door, terwijl wij beter scoorden", vertelt hij.

Vervolgd

Dave Roelvink, de zoon van Dries, wordt vervolgd voor onder meer diefstal en heling. Hij kwam vorig jaar in opspraak na een feest in de villa van de Amsterdamse familie Pach. Daar maakte hij een sekstape met de dochter des huizes en volgens de familie werd er voor duizenden euro's buitgemaakt.