Gordon zou flinke ruzie hebben gehad met RTL-baas Erland Galjaard over zijn talkshow Goor Draait Door. De discussie is daarbij zo hoog opgelopen dat de presentator heeft gedreigd over te stappen naar SBS.

Dat meldt De Telegraaf woensdag.

Volgens een ingewijde zouden de twee ruzie hebben gehad over een derde seizoen van Goor Draait Door. "De emoties tijdens de gesprekken zijn zo hoog opgelopen, dat Gordon gedreigd heeft naar SBS 6 te stappen."

Niet alleen de talkshow van de zanger zou onderwerp van discussie zijn geweest, ook het nieuwe programma dat hij maakt zou onderdeel van de ruzie zijn. De opnames van Nooit meer naar huis zouden erg moeizaam verlopen. "Nog voordat de reeks af is, twijfelde Erland eraan of het leuk genoeg is om de magische grens van een miljoen kijkers te halen."

Bekoelen

De ruzie zou inmiddels zijn bekoeld, zo vertelt Gordon. "Het was inderdaad niet zeker of er een vervolg zou komen. Daarover hebben we verschillende gesprekken gevoerd en dat is heel erg goed geweest. Goor Draait Door komt terug, maar met aanpassingen."

De geruchten over Nooit meer naar huis zijn volgens de zanger nergens op gebaseerd. "Het wordt een prachtprogramma en er zijn er al twee (afleveringen, red.) opgenomen. Het is eens iets heel anders, waarop ik trots ben. En de uitkomst van het gesprek met Erland van afgelopen maandag is dat het vanaf eind augustus op televisie komt."