Geraldine Kemper werkt al zes jaar voor BNN. In de afgelopen jaren is ze wel eens gevraagd om voor andere zenders te komen werken, 'maar ik ga echt geen namen noemen.'

Dat vertelt ze maandag aan het AD.

BNN hoeft volgens haar niet bang te zijn dat ze weggaat. "Ik word vrijgelaten, ik mag mooie titels presenteren en ze luisteren naar mijn wensen. Ik zou wel gek zijn als ik nu zou weggaan", vervolgt de 25-jarige blondine. "Dan moet ik wel een heel bijzonder aanbod krijgen."

Toen Kemper net voor BNN werkte, werd er per jaar bekeken wat ze voor de omroep kon betekenen, 'nu durf ik verder vooruit te kijken'. "Ik wil een inhoudelijker programma, een eigen titel over twee, drie jaar. BNN staat daar voor open."

Door haar plotselinge succes beseft Geraldine zich ook dat dit ineens kan wegvallen. "Wat moet ik dan doen? Ik heb wel een naam opgebouwd en ik geloof niet dat je van de ene op de andere dag niet meer in bent, maar het kan wel veel minder worden. Ik negeer dat gevoel, want ik wil niet in angst leven."

Keerzijde

Of er ook een keerzijde is aan haar succes? "Ik moet wennen aan de aandacht", antwoordt Kemper. Ze zette onlangs een foto op Instagram waarop te zien is dat ze topless aan het zonnen is met haar collega Jan Versteegh in Italië. "Dat is dan nieuws. Terwijl er niets is te zien, want ik hield mijn handen voor mijn borsten."

Geraldine is maandagavond te zien in haar nieuwe programma 3 op Reis Backpack, met Jan Versteegh, en met De Nationale Reistest 2015.