Na vijftien jaar valt zondag het doek voor Life 4 You, na heel wat jaren live-televisie op de zondagmiddag houden Carlo en Irene er mee op.

Carlo en Irene nemen zondag, na precies 600 uitzendingen, op een feestelijke manier afscheid van hun kijkers. Dat doen ze samen met vijftien bekende gasten die het vaakst bij hen langskwamen in het programma. Ook chefkok Rudolph van Veen, die jarenlang in de keuken stond bij het programma, komt langs.

Voorafgaand aan hun laatste uitzending blikken de twee presentatoren terug op de afgelopen vijftien jaar met Carlo en Irene: 15 jaar op de zondagmiddag. Hierin komen de hoogtepunten van de afgelopen jaren voorbij. Daarna begint de laatste uitzending van Life 4 You.

Huwelijksaanzoek

Voor de laatste aflevering hebben Carlo en Irene publiek uitgenodigd die hebben bijgedragen aan het succes van de afgelopen vijftien jaar. "Van mensen die een huwelijksaanzoek deden of bovenop Frans Bauer vielen tot mensen die Take That mochten knuffelen of het gehinnik van een paard na konden doen", liet RTL eerder weten.

Dat het programma nog steeds een succes is, blijkt wel uit een lijstje cijfers dat RTL naar buiten bracht. Op het moment dat de laatste uitzending wordt uitgezonden, staan er nog steeds 200.000 mensen op een wachtlijst om de show een keer live mee te maken.

Best bekenen uitzending

De best bekeken aflevering van Life 4 You was op 7 december 2003, de dag dat prinses Amalia werd geboren. Er keken toen bijna 1,5 miljoen mensen naar het programma dat de geboorte van Amalia vierde met beschuit met muisjes.

Carlo Boszhard vertelde onlangs in een interview dat hij het wel ziet zitten om alleen door te gaan bij RTL4. "Er wordt over gesproken, maar er is niets definitief. Ik zou het wel willen. Ik zie wel mogelijkheden. Ik hoop ook dat RTL het wil." Moors onthulde dat het duo zeker weer terugkeert op de Nederlandse televisie. "Het is het einde van de zondagmiddag, maar zeker niet van Carlo en Irene. We zijn van plan om met een nieuw project te komen."