Carlo Boszhard en Irene Moors presenteren aanstaande zondag voor de allerlaatste keer Life 4 You. In RTL Late Night onthulde het presentatieduo maandag wat de kijkers te wachten staat.

''We beginnen met een compilatie-uitzending'', aldus Moors. ''We hebben geprobeerd vijftien jaar in anderhalf uur te proppen en dat is gelukt.''

Hierna gaat de show verder met de top vijftien aan gasten, die is opgesteld naar aanleiding van het aantal keer dat iemand te gast is geweest in het programma.

''Je begrijpt de nummer één is bekend'', zegt Boszhard. En dat is natuurlijk hun goede vriend Gerard Joling, die komend weekend met de Toppers moet optreden in de Amsterdam Arena. ''Maar we hebben een list verzonnen'', vertelt Moors zonder verdere details prijs te geven.

De presentatoren onthulden verder dat ze in de toekomst zeker als duo terugkeren op de Nederlandse televisie. ''Het is het einde van de zondagmiddag, maar niet van Carlo en Irene'', aldus Moors. ''We zijn van plan met een nieuw project te komen.''