Woensdag 10 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Radiodj Eva Koreman verruilt Q-music voor 3FM

Eva Koreman gaat weg bij Q-music. De radiodj is vanaf 1 september te horen bij BNN op NPO 3FM, zo maakt BNN donderdag bekend.
Door BuzzE

"Een nieuwe omgeving, nieuwe mogelijkheden, een nieuw programma: ik vind het geweldig en spannend om bij BNN op 3FM radio te gaan maken."

"Aan de andere kant is het ook een lastige stap omdat ik afscheid moet nemen van mijn vrienden van Q-music en dus ook van Joep. Ik kijk heel erg uit naar wat er komen gaat en kijk met heel veel liefde terug op mijn tijd bij Q-music", laat Koreman weten.

Ook Tessel van der Lugt, hoofd Radio BNN-VARA, is blij met de dj. "Met Eva verwelkomen we alweer een groot radiotalent bij BNN. Ze heeft een eigen geluid, is slim, mooi en... vrouw. En daarmee is ze een perfecte aanvulling op ons mannenteam. Want helaas zijn er nog altijd te weinig vrouwen in radioland te vinden. Eva maakt het verschil. Ze staat haar mannetje en telt voor tien."

Koreman werkt sinds 2010 bij Q-music en sinds 2014 presenteert ze samen met Joep Roelofsen haar eigen programma Joep & Eva. Op welke tijden Koreman te horen zal zijn bij 3FM is nog niet bekendgemaakt.


Lees meer over:

3FMQ-music

Aanbevolen artikelen