Lauren Verster gaat in het nieuwe programma Lauren! en de liefde op zoek naar versies van de liefde die zij niet kent, maar wel graag wil ontdekken. Ze gaat onder andere onderzoeken of ze lesbisch kan worden.

Dat meldt de Avrotros dinsdag.

De presentatrice laat in de uitzending zich wetenschappelijk doorlichten, en gaat ze naar een van de grootste lesbische festivals van Europa. Daar probeert ze uit te zoeken of ze inderdaad op een vrouw kan vallen. 

"Lauren heeft al jaren vaste verkering en is daar super gelukkig mee", staat er in het persbericht van de omroep. "Maar door te kiezen voor die ene ware - en daar, als het even kan, samen oud mee te worden - gaan er allerlei andere mogelijke liefdesavonturen aan haar neus voorbij."

Polygame relatie

Avrotros zendt in totaal vijf uitzendingen van Lauren! en de liefde uit. Daar gaat het onder meer over polygame relaties, verliefdheid en geheimen voor een perfecte relatie. "Dit programma geeft mij de mogelijkheid om dingen te onderzoeken die iedereen zich wel afvraagt. Eigenlijk is dit mijn alibi om iedereen ongepaste vragen over de liefde te stellen", aldus Verster.

Lauren! en de liefde wordt van 6 tot en met 10 juli iedere avond om 21.15 op NPO 3 uitgezonden.