Ruzie tussen Olcay Gulsen en Radio Veronica-dj

Olcay Gulsen was afgelopen week elke dag in de ochtend te horen bij de show van Radio Veronica-dj Alex Oosterveen, maar dat is niet helemaal goed afgelopen.

De twee hebben in de laatste uitzending flinke ruzie gekregen en gaan zaterdag verder op Twitter.

De modeontwerpster werd vrijdagochtend voor de laatste keer gebeld door Oosterveen, maar voordat de radiodj het nummer intoetste noemde hij haar 'een arrogant klotewijf'. Gulsen was daar niet van op de hoogte.

Gulsen nam vervolgens de telefoon op, waarna het gesprek eindigde met opnieuw een sneer van Oosterveen. "Het goede nieuws is dat we je nooit meer bellen en je nooit meer van ons wat hoort", aldus de radiodj. "We hebben al heel veel bekende sterren aan de telefoon gehad 's ochtends en ik geloof dat we nog nooit zo'n moeilijke week hebben gehad als deze week."

Hart gebroken

"O, nee? Menen jullie dat nou?", reageert de modeontwerpster verontwaardigd. "Jullie breken wel mijn hart als jullie het menen", vervolgt ze. "Ik meen het echt", reageert Oosterveen. "Ik vind het echt heel vervelend. Ik heb het wel leuk gevonden, sorry", besluit Gulsen.

Op Twitter haalt de modewerpster nog flink uit naar Oosterveen, waarbij ze beweert dat de gesprekken vooraf opgenomen zijn. "Jammer hoor Alex, ik heb nog wel zo goed meegespeeld dat jullie mij zogenaamd vijf dagen achter elkaar hebben wakker gebeld. Nep."

Oosterveen was daar niet van gediend. "Ah! Je speelde toneel? Je kan verdacht overtuigend spelen dat je heel erg arrogant overkomt. Nep."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie