Maandag 26 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Linda de Mol zag goede kijkcijfers niet aankomen

Linda de Mol is erg verrast door de goede kijkcijfers voor haar programma's Postcode Loterij Miljoenennacht en haar serie Familie Kruys.
Door NU.nl

Dat zegt Linda de Mol maandag tegen RTL Boulevard.

Het waren zondag de best bekeken uitzendingen van de avond. Postcode Loterij Miljoenennacht was goed voor ruim 2,5 miljoen tv-kijkers en naar de eerste aflevering van haar serie Familie Kruys keken 2,4 miljoen mensen. 

"Toen ik naar de kijkcijfers ging kijken zag ik dat mijn telefoon was ontploft, maar dat de cijfers zo goed waren had ik niet verwacht", aldus De Mol. "Geweldig natuurlijk."

De reden voor het succes van haar series kan De Mol ook niet verklaren. "Ik heb niet de gouden formule ofzo, maar ik bedenk wel vaak iets waar ik verstand van heb. Een scheiding hebben we allemaal wel meegemaakt. Maar ook familie. Iedereen kent wel dat gevoel dat je je familie wel eens achter het behang wilt plakken. Het is dus erg herkenbaar."

De Mol is benieuwd of het succes van de serie zal doorzetten. "Het kan altijd nog dat mensen afhaken. Ik las ook gemengde reacties. Die onzekerheid hou je wel."


Lees meer over:

Linda de Mol

Aanbevolen artikelen