In samenwerking met de Superguide van Veronica Magazine zet NU.nl de leukste en meest interessante films, programma's en series van de week op een rijtje.

Schaatsen: Wereldbekerfinale Erfurt - Zaterdag 21 maart, 16.25 uur, NPO 1

Wordt het WK Afstanden al sinds jaar en dag gebruikt om het schaatsseizoen af te sluiten, dit jaar is het net even anders: de laatste rondjes worden verreden tijdens de finale van de wereldbeker, in het Duitse Erfurt welteverstaan.

Zaterdag: De Zwarte Lijst - Zaterdag 21 maart, 22.40 uur, NPO 3

Een bataljon aan binnen- en buitenlandse sterren treedt vanavond aan om een eerbetoon te brengen aan de zwarte soul- en jazzmuziek. Met o.a. producer Mark Ronson die herinneringen ophaalt aan zangeres Amy Winehouse en hun hit Valerie

The Voice Kids - Zaterdag 21maart, 20.00 uur, RTL 4

Warm die stembanden maar vast op: vanavond starten de battles in The Voice Kids. Ook al zijn de kandidaten nog jong: op het podium gaat het hard tegen hard. Gelukkig staan Wendy en Martijn klaar om in scherven gevallen kinderdromen met zorg op te vegen.

Keeping up with the Kardashians - Zondag 22 maart, 19.00 uur, E! Entertainment

You love them or you hate them: de Kardashians. Maar wat je mening over deze (opgepoetste) familie ook mag wezen, van de tv zijn ze niet af te slaan. Sterker nog: Seizoen 10, vol drama en catfights is een feit!

Zondag: Boer zoekt vrouw - Zondag 22 maart, 20.20 uur, NPO 1

Dit seizoen was er wel eentje vol tegenstellingen en twijfelkonten: Geert en Theo (niet de meest moderne mannen op het erf) die door hun hippe dates ineens gingen twijfelen. En de stille Bertie die pas bij haar potentiële schoonouders aan de keukentafel veranderde in een spraakwaterval. Na vanavond zullen we het éindelijk weten: wie zijn er na de citytrips nog bij elkaar?

Nog meer voor mannen - Maandag  23 maart, 22.00 uur, RTL 7

Maxim Hartman zet zijn strijd voor mannenrechten voort in een nieuw seizoen van Nog meer voor mannen. Als we Hartman moeten geloven is 'de man' binnen tien jaar uitgeroeid en dat is natuurlijk een schokkend gegeven. Om een manloze toekomst te voorkomen, gaat hij opnieuw de confrontatie aan met alles en iedereen.

De Nationale Misdaadmeter - Dinsdag, 24 maart,  21.25 uur, NPO 1

Hoe zit het met criminaliteit in Nederland? Is ons kikkerland (on-)veiliger geworden of ervaren we dat alleen maar zo? Jaap Jongbloed haalt er harde cijfers en deskundigen bij voor een eerlijk antwoord.   

Tussen kunst en kitsch Woensdag 25 maart, 20.30 uur, NPO 1

Na dertig trouwe dienstjaren bij de AVRO (nu AVROTROS) vond Nelleke van der Krogt het mooi geweest: per 1 januari 2015 is ze met pensioen. Gelukkig kunnen we het echte afscheid nog even uitstellen, want dit seizoen is ze er nog gewoon bij. Nelleke, je was voor ons kunst tussen een hoop kitsch!

Kitsch of kassa - Donderdag 19 maart, 21.25 uur, SBS6

Tijdens de spelshow Kitsch of kassa kunnen kandidaten flink cashen. De koppels moeten de waarde raden van bijzondere objecten. Doel: het duurste object overhouden. De waarde van het voorwerp krijgen ze mee naar huis. Hoeveel is de auto van Elvis Presley waard en wat geeft men voor de jurk van Lady Gaga?

Dagboek van een calgirl - Donderdag 26 maart, 20.30 uur, Net5

Anna (Sanne Langelaar) is een stiekemerd, maar deelt haar zielenroerselen gelukkig wel met ons kijkers in Dagboek van een callgirl (remake van het Britse Secret Diary of a Callgirl). Naast Sanne, vaak gehuld in pittige lingeriesetjes, is ook Susan Visser te zien, als de op geld beluste eigenaresse van een exclusief escortbureau

Vrijdag: College Tour - Vrijdag 27 maart, 20.30 uur, NPO 3

Momenteel werkt Louis Theroux aan een docu over Scientology, maar vanavond neemt de bleke Brit plaats tegenover Twan Huys en een horde nieuwsgierige studenten.

Klik hier om deze tips toe te voegen aan je kalender voor iOS |  Kalender voor Android

Dit is maar een selectie uit de Superguide van Veronica Magazine. Hier vind je een overzicht.