Gerard Ekdom maakt overstap naar Radio 2

Gerard Ekdom maakt een overstap van Radio 3FM naar Radio 2. De dj gaat radio maken in de ochtend, van 6.00 tot 9.00 uur.

Dat heeft hij woensdag zelf laten weten tijdens zijn eigen radioshow bij 3FM.

De dj begint na de zomer, zo rond oktober, als ochtenddj bij Radio 2. "Ik heb altijd al een ochtendshow willen doen, het is altijd een stiekeme ambitie van mij geweest. Dat dit nu op mijn pad kwam, daar kon ik geen nee tegen zeggen."

Ekdom heeft zeventien jaar gewerkt bij 3FM en denkt dat hij nooit echt afscheid zal kunnen nemen bij de zender. "Er zal altijd een stukje van mij hier blijven en een stukje van 3FM in mij zitten."

De dj vertelt enthousiast te zijn om in de herfst te beginnen bij Radio 2 en blij te zijn dat 3FM nu weer kansen kan bieden aan andere. "Het barst hier van het jonge talent en die verdienen dezelfde kans als ik jaren geleden heb gehad."

Bij 3FM werkt de dj voor AvroTros. ZIjn nieuwe programma op NPO Radio 2 gaat hij maken voor BNN-Vara.

"Ik ga de ochtend eens effe lekker naar mijn hand zetten, ook daar fantastische muziek draaien, een hoop lol hebben en beginnen aan een nieuwe bladzijde in de toekomst van uw discjockey. Een enorm spannend, nieuw avontuur. En daar heb ik erg veel zin in!", licht Ekdom zijn overstap op zijn Facebook pagina toe.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie