Voormalige 'The Stig' denkt dat Top Gear zonder Jeremy Clarkson kan

Ben Collins, die jarenlang als The Stig figureerde in Top Gear, denkt dat het programma prima zonder Jeremy Clarkson kan.

"Top Gear is enorm succesvol en ik denk dat Jeremy daar een grote rol in gespeeld heeft. Maar ik denk dat fans ook van het programma zullen houden als hij er niet meer is."

Collins werkte van 2003 tot 2011 als The Stig, waarna hij door een andere coureur werd overgenomen. De racer vertelt aan Radio Times dat een nieuwe start voor Top Gear geen slecht idee is.

"De Bond-films gaan ook steeds door, met zo af en toe een nieuwe acteur als James Bond. Dat verandert de boel, maar zorgt er ook vooral voor dat de verhalen blijven groeien. Top Gear zal door blijven gaan en er zullen miljoenen mensen blijven die het willen kijken."

Een andere coureur, die van 2002 tot 2003 The Stig was, denkt dat een eventueel vertrek van Jeremy Clarkson voor serieuze problemen kan zorgen. "Het wordt een soort verdund product. Ik denk niet dat het dezelfde waardes houdt. Zowel in Groot-Brittannië als over de hele wereld."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie