Comedy Central censureert grap over Paul Walker

Komiek Jeff Ross ging een stap te ver toen hij tijdens het 'roasten' van Justin Bieber een grap maakte over Paul Walker. Daarom knipt Comedy Central zijn controversiële opmerking eruit.

Dat meldt The Hollywood Reporter.

"Roasts rekken vaak de grenzen op van goede smaak en we geven deelnemers de vrijheid om dingen te proberen", meldt een woordvoerder van Comedy Central die aangeeft dat de de opnames sowieso altijd tot een kortere show worden gemonteerd. 

"Soms wordt die grens ontdekt door hem te overschreiden. De Paul Walker-verwijzingen zullen niet worden uitgezonden."

Afgelopen weekend werd de show opgenomen waarin Justin Bieber onder vuur genomen wordt met satirische sketches. Toen Jeff Ross de rijvaardigheid van Bieber aankaartte schokte hij de aanwezigen met een verwijzing naar Fast & Furious-acteur Paul Walker die in 2013 om het leven kwam bij een auto-ongeluk.

"Misschien had Paul Walker 'Aan de kant lul!' moeten roepen tegen die boom. Te kort dag? Te snel? Te furieus?", zei hij in het bijzijn van Ludacris, die ook een rol heeft in de Furious-films. Ludacris was naar verluidt boos over de opmerking en wilde de opnames voor een moment stopzetten.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie