Voetbal International wordt volgens Genee gemoedelijker

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zullen misschien nooit een hechte vriendschap koesteren, maar de presentator en vaste tafelgasten van Voetbal International zijn wel milder voor elkaar geworden.

"We worden allemaal ouder, vooral Johan, en wijzer en dat leidt er wel toe dat je op een gegeven moment door alle conflicten die we hebben gehad wel inziet dat dat niet altijd de weg is."

Dat zegt Wilfred Genee tegen Veronica Magazine. De drie mannen lagen in het verleden vaak met elkaar in de clinch, en wilden op een gegeven moment zelfs een wijziging van het format bespreken.

Tijdschrift

Het tijdschrift Voetbal International kapte de samenwerking met het gelijknamige televisieprogramma af, omdat de redactie van het blad de toon van het programma niet langer representatief vond. 

Genee geeft weliswaar aan dat de mannen wat milder voor elkaar zijn, maar een nieuwe escalatie is nog steeds mogelijk.

"Ik sluit niet uit dat het morgen of overmorgen bij wijze van spreken weer kan gebeuren, maar we worden allemaal net iets gemoedelijker", aldus de presentator, die opgelucht lijkt te zijn dat sfeer wat is veranderd.

"Ik kan me wel een paar conflicten herinneren, toen was ik op vakantie met mijn vrouw en kinderen en dacht: 'Waar ben ik in godsnaam mee bezig?'"

Lees meer over:
Tip de redactie