De familie Kardashian heeft een miljoenencontract getekend, waarmee ze voor de komende vier jaar weer aan de tv-zender E! zijn verbonden. 

Dat meldt New York Post.

Volgens bronnen van de krant hangt er aan het contract een bedrag van meer dan 100 miljoen dollar.

Kris Jenner heeft de deal gesloten voor haarzelf en haar dochters Kim, Khloé, Kourtney, Kendall en Kylie Jenner. Haar ex Bruce Jenner verlaat de realityserie Keeping Up With The Kardashians na het komende tiende seizoen. Hij krijgt zijn eigen tv-serie bij E! over zijn geslachtsverandering.

Volgens New York Post schrijven de Kardashians hiermee tv-geschiedenis, want nooit eerder werd er zoveel betaald voor een realityserie. Hoewel het moederbedrijf van de tv-zender er het zwijgen toe doet, is het volgens de krant duidelijk dat het contract vier jaar behelst. Ook de spin-off Kourtney and Khloé Take the Hamptons maakt deel uit van de overeenkomst.

Daarnaast heeft Khloe onlangs voor E! al programma's gemaakt langs de rode loper van de Oscars en de Grammy's. Ook Kim krijgt naar verwachting een aantal eigen programma's. ''We gaan nog heel veel zien van de familie Kardashian'', weet een bron.