De programma's Floortje naar het einde van de wereld en Moordvrouw maken nog kans op Televizier-Ring. Ook Boer Zoekt Vrouw, Divorce en Proefkonijnen staan op de lijst.

Dat meldt RTL Boulevard

Het publiek heeft deze selectie van vijf programma’s uit het afgelopen kwartaal gemaakt in de tweede kwalificatieronde voor de Televizier-Ring. Chantal Blijft Slapen, Celblok H. en Expeditie Robinson zijn afgevallen in de race. 

In de eerste kwalificatieronde werden de programma's Dokter TinusHeel Holland BaktOver Mijn LijkRTL Late Night en SynDROOM geselecteerd. 

Ook in mei en augustus kunnen mensen nog stemmen in de 'kwalificatieronde'. In totaal dragen de tv-kijkers dus twintig programma's voor. De redactie van het blad Televizier draagt twintig andere kandidaten voor.

Veranderd

Het voortraject voor de Televizier-Ring is veranderd. Een aantal programma's die in september en oktober worden uitgezonden hadden geklaagd dat zij minder kans maken. Daarom is er nu per kwartaal een stemronde.

De Televizier-ring wordt op 15 oktober 2015 voor de vijftigste keer uitgereikt. De prijs werd in 2014 gewonnen door Flikken Maastricht.