Eric Corton wordt de nieuwe presentator Met het oog op morgen van de NOS op Radio 1. Hij zal op dinsdagavond van 23:00 tot 0:00 uur te horen zijn. 

Dat meldt RadiofreakDe redactie van het programma bevestigt het nieuws op Twitter.

Miek van der Weij, die nu op dinsdag te horen is, schuift door naar de zondag. John Jansen van Galen presenteert komende zondag zijn laatste uitzending. 

Voor Eric Corton is Met Het Oog Op Morgen niet nieuw. Hij was vorig jaar al regelmatig als invaller te horen. Daarvoor was hij al te horen voor BNN op Radio 1 en hij was dertien jaar lang te horen op 3FM als presentator van That's Live. Hier stopte hij in december mee en hij hintte toen al dat hij een andere radioklus zou krijgen.

Eer

In een filmpje op Facebook zegt Corton: "Trots ben ik! Ik weet eigenlijk niet wat me gebeurt, maar ik ben oprecht trots. Ik hoop dat ik het allemaal een beetje waar kan maken, maar dat zal zich in de toekomst uitwijzen. Ik verwacht dat je luistert!" 

Momenteel is Eric Corton elke werkdag van 12:00 tot 14:00 uur te horen op Radio 1. Als vervanger van Felix Meurders presenteert hij De Nieuws BV samen met Willemijn Veenhoven.