The Sun lijkt nog geen afscheid nemen van de blote borsten die de krant op pagina 3 publiceert. De laatste week werd gespeculeerd dat de pagina definitief verdwenen was, maar donderdag staat  toch weer een halfnaakte dame in de krant. 

Verschillende Britse media schrijven over de terugkeer van de bekende blootpagina, die sinds vrijdag 16 januari niet meer in de krant stond.

Op pagina 3 van The Sun is het 22-jarige model Nicole te zien, zonder bovenkleding. Onder de foto staat een bericht van de redactie: "Naar aanleiding van verschillende berichten in andere media willen we duidelijk maken dat dit pagina 3 is. We willen graag onze excuses aanbieden aan alle media die tijd hebben verspild aan het schrijven over ons."

Speculatie

The Sun reageerde de afgelopen week niet één keer op de geruchten dat de pagina verdwenen was. Op Twitter laat Dylan Sharpe, die de PR doet van de krant, weten dat hij altijd al heeft gezegd dat het niet meer dan speculeren was. "Een heleboel mensen staan nu ontzettend voor schut."

De blote dames deden in 1970 hun intrede in de krant en hebben sindsdien voor veel opschudding gezorgd. Regelmatig wordt door tegenstanders opgeroepen te stoppen met de blootpagina.